1. HABERLER

  2. BİYOGRAFİ

  3. Survivor Nisa Kaç Yaşında? Survivor Nisa Bölükbaşı Kimdir? Aslen Nereli? İşte Hayatı
Survivor Nisa Kaç Yaşında? Survivor Nisa Bölükbaşı Kimdir? Aslen Nereli? İşte Hayatı

Survivor Nisa Kaç Yaşında? Survivor Nisa Bölükbaşı Kimdir? Aslen Nereli? İşte Hayatı

Survivor Nisa Kaç Yaşında? Survivor Nisa Bölükbaşı Kimdir? Aslen Nereli? İşte Hayatı... Acun Ilıcalı tarafından hazırlanarak sunulan Survivor programı TV8 ekranlarında herkes tarafından ilgi ile izlenmektedir.

A+A-

Özellikle Survivor Ünlüler ve Gönlüler formatı oldukça tutulmuş olup, izleyicinin yıllardır karşısına çıkmaktadır. Bu sayede pek çok yarışmacı hayatımızda oldukça büyük yer kaplamıştır. Zorlu ada koşullarına ayak uydurmaya çalışan yarışmacılar diğer taraftan da kendilerine verilen görev ve yarışmaları tamamlamaktadır.

Bu yıl ünlüler tarafında Mert Öcal, Şaziye İvegin Üner, Uğur Pektaş, Sercan Yıldırım, Derya Can, Parvız Abdullayev, Aycan Yanaç, Elif Gören, Barış Murat Yağcı, Tuğba Melis Türk, Ersin Korkut bulunmaktadır. Gönüllerde ise; Yasin Obuz, Tayfun Erdoğan, Cemal Can Canseven, Burak Yurdugör, Gizem Birdal, Nisa Bölükbaşı, Yunus Emre Özden, Aşkım Burçe Tunay, Berkan Karabulut bulunmaktadır.

Survivor Nisa Bölükbaşı Kimdir, Nereli?

Survivor tüm Türkiye’de dikkatle takip edilmektedir. Programa olan yoğun ilgi sebebiyle de oldukça yüksek reytingler alınmaktadır. Bu yıl Survivor 2020 sezonunda ise en dikkat çekici isimlerden biri olan ve gönüllüler takımında yarışan Nisa Bölükbaşıdır. Peki, Nisa Bölükbaşı kimdir? Sportif bir özgeçmişe sahip olan Nisa tenis, single ve çiftler oynamaktadır. Spor hayatına oldukça küçük yaşlarda başlamıştır. Nisa Bölükbaşı 2 Temmuz 1998 yılında Prag’da hayata gözlerini açmıştır. İlk olarak sporculuk hayatına yüzme ile başladı. Hayatı boyunca spor ile ilgilendi. Yüzmenin yanı sıra küçük yaşlarda dağ sporlarına çağırıldı ancak bu spora başlamadı. Çek Cumhuriyetine yüzme dalında profesyonel sporcu olarak hizmet verdir.

Yüzme sporunu 15 yaşında son vererek hayatına spor hocası olarak devam etmiştir. Daha sonra ise Spor yaşamına voleybol ile devam etmiştir. Çek Cumhuriyeti’nde U20 kategorisinde voleybol oynayarak takımı ile birlikte ikincilik yaşamıştır. Ancak eğitimine mimarlık ile devam etmiştir. Yani mimarlık eğitimine devam edebilmek için voleybol hayatına ara vermiştir. Daha sonra ise sporculuk kimliğinden uzaklaşamamış ve hobi olarak sporcu hobi olarak, snowboard, bisiklet, kış ve yaz pateni gibi sporlar ile ilgilenmiştir.

Nisa Bölükbaşı Hayatı

Nisa Bölükbaşı Survivor 2020de gönüllüler takımı ile yarışmaktadır. 2 Temmuz 1998 yılında Prag’da dünyaya gelmiştir. Yüzme ve voleybol gibi sporları profesyonel olarak yapmıştır. Daha sonraları ise eğitimine devam edebilmek için spor hayatına ara vermiştir. 2020de Acun Ilıcalı tarafından hazırlanıp, sunulan Survivor yarışmasına katılmış ve oldukça dikkat çekici bir isim olmuştur. Özellikle Milli sporcu Sercan Yıldırım ile yaşadığı yakınlık ile herkesin ilgisini çekmeye başlamıştır. Ancak bu yakınlık kısa sürede son bulmuştur.

Ada hayatına ve parkurlara kolaylıkla adapte olmuştur. Parkurlarda gösterdiği başarılı performans ile takımına önemli sayılar getirmiştir. Survivor da oynanan erzak ve ödül oyunları oyuncular tarafından büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle yarışmacılar bu oyunlara oldukça hırsla sarılmaktadır. Bu yarışmalar sayesinde adalarına erzak getirebilmektedirler. Nisa ise bu oyunlarda sergilediği performans ile takımına büyük katkı sağlamaktadır.

Survivor Nisa Kaç Yaşında? Survivor Nisa Bölükbaşı Kimdir?

Nisa Bölükbaşı oldukça atletik ve güçlü bir fiziğe sahip yarışmacıdır. 22 yaşında olan genç yarışmacı Prag’da doğumlu ve burada büyümüştür. Ülke adına yüzme ve voleybol dallarında profesyonel olarak hizmet vermiştir. Günümüzde ise ülkemizde yoğun bir ilgi ile izlenen Survivor 2020 yarışmasında boy göstermektedir. Kadın yarışmacılar arasında gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çekmektedir. Nisa Tüm Türkiye tarafından dikkatle izlenmekte ve oldukça fazla fan kitlesine sahip olan bir yarışmacıdır. SMS’lerde de kendine yer edinen Nisanın oldukça fazla destekçisi bulunmaktadır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.