1. HABERLER

  2. BİYOGRAFİ

  3. Aynur Aydın Kimdir? Aynur Aydın Biyografi
Aynur Aydın Kimdir? Aynur Aydın Biyografi

Aynur Aydın Kimdir? Aynur Aydın Biyografi

Aynur Aydın, 15 Aralık 1985 doğumlu Türk şarkıcı ve şarkı yazarıdır. Erken yaşta çeşitli albümler çıkararak ünlü olan şarkıcı, giderek popülerleşme aşamalarından geçmektedir.

A+A-

Bu süreçte kaliteli müzik ve sözleriyle başarılı olduğu yadsınamaz bir gerçek. Almanya'da şarkı serüvenine başlayan sanatçı günümüzde Türkiye'de kaliteli içerikler yayınlamaya devam ediyor.

Aynur Aydın'ın Hayatı

Aynur Aydın 15 Aralık 1985'te Münih, Batı Almanya'da doğdu. Üç kuşak Münih'te yaşayan bir ailenin çocuğuydu. Küçük yaşlarda şarkı söyleme yeteneğini geliştiren sanatçı, çocuk ve gençlik tiyatrolarında yer edinmeye başladı. Münih'teki Westend Opera Musical School'u başarıyla tamamladı. 1999 yılında[5] Sürpriz grubuna katılmasıyla başarısına başarı katarak adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Sürpriz'in dağılmasının ardından Tagtraeumer grubuna katıldı


aynur-aydin.jpg

Aynur Aydın'ın Müzik Kariyeri

Müzik konusunda giderek başarılı olan Aynur Aydın, verdiği sahnelerde göze çarpmaya başlayan bir isim haline geldi. Gün geçtikçe 13 İngilizce şarkı hazırladı ve bunları Türkçe'ye çevirerek yayınladı. Şarkılar Stockholm'deki Cosmos Studio'da birleştirilerek hayranlarıyla buluştu. İkinci klipini "Measure Up" isimli şarkının Türkçe versiyonu "Yanı Başıma" için çekti ve bu da en az diğer klipler kadar oldukça ses getirdi.

Sanatçı'nın Başarılı Single'ları

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Aynur Aydın, gerek sesiyle gerek de yaşam tarzıyla oldukça göz önünde bir hayatı tercih ediyor.

İşte bazı singleları:

  • Life Goes On (2013)
  • Günah Sevap (2015)
  • Bir Dakika (2016)
  • Bana Aşk Ver (2017)
  • Salla (2018)

Bu ve buna benzer singleları ile gelecekte de favori şarkıcı olacağı belli olan sanatçının adını böyle giderse zirvelerde görmeye devam edeceğiz.

Sanatçı'nın Video Klipleri

aynur-aydin-hayati.jpg

Bir sanatçının en önemli malzemesi gelecek nesle bıraktığı video klipleridir. Hatta öyle ki eski zamanlardaki video klipler bile durmaksızın izlenmeye devam eder. Çünkü bizde bıraktığı hisler tarif edilemez.

Sanatçının da eşsiz klipleri bulunuyor. İşte birkaçı:

  • Yenildim Daima /DNA (2011)
  • Yanı Başıma / Measure Up (2012)
  • İşporta (feat. Erdem Kınay) (2012)
  • Ayrılıklar Mevsimi / Better (2012)
  • Günah Sevap (2015)

Daha birçok klibi olan sanatçının video klipleri ve kullanılan içerikler son derece konuşulur hale geldi. Bu başarısını biraz da yönetmenler sayesinde aldığını belirtmek gerek.

Sanatçının Stüdyo Çalışmaları

12 Çeşit La La - 12 Ways to La La (2011) ve Emanet Beden (2016) olarak iki stüdyo çalışması bulunan şarkıcı, sevilen şarkılarını büyük bir özenle stüdyo çalışması haline getirdi. Son derece başarılı oldu.

Sanatçının Ödülleri ve Adaylıkları

Oldukça fazla ödül alan sanatçı hem Türkiye'de hem de Almanya'da bu ödülleri paylaşır durumda. Öyle ki gittiği her yerde ün kazandığından hayranları tarafından son derece beğenilen birisi.

İşte birkaç ödülleri ve adaylıkları:

  • Kral TV Video Müzik Ödülleri/ En İyi Çıkış Yapan Sanatçı ve En İyi Klip
  • Magazin Gazetecileri Derneği/ Magazin Gazetecileri Derneği Özel Ödülü 2011-2012 Yılın En İyi Çıkış Yapan Sanatçısı
  • Siyaset Dergisi/ Yılın Çıkış Yapan Kadın Sanatçısı

Sevilen bir karakter olan Aynur Aydın, giderek değişen teknoloji ve müzik dünyasında adından söz ettirmeyi başaran nadir sanatçılardan.

Sanatçıya İletişim

Menajerlik, reklam ve işbirlikleri için sosyal medyalarında telefon numarası ve mail adresleri belirten sanatçıya ulaşmak oldukça kolay. Bunun için öncelikle menajeriyle iletişime geçmelisiniz.

Sanatçının Sosyal Medya Hesapları

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan sanatçıya yukarıda belirtildiği gibi mail ve numaralardan ulaşmak mümkün.

İşbirlikleri

Sanatçının başarılı olduğu albümler arasında İşporta, Siz Hepiniz Ben Tek, Yağdır gibi işbirlikleri bulunuyor.

Aynur Aydın En Beğenilen Albümü

Sanatçının en beğenilen albümü piyasada 12 Çeşit La La olarak gözüküyor. Üstelik günümüzde de güncelliğini yitirmemesi büyük önem arz ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler