1. HABERLER

  2. BİYOGRAFİ

  3. Nilgün Balkaç Kimdir?
Nilgün Balkaç Kimdir?

Nilgün Balkaç Kimdir?

TRT Haber spikeri Nilgün Balkaç Kimdir? Nilgün Balkaç Nerelidir? Nilgün Balkaç Kaç Yaşında? Nilgün Balkaç hangi kanallarda çalıştı? "Nilgün Balkaç biyografisi" Nilgün Balkaç hakkında merak edilenler haber detayında...

A+A-

30 Ağustos Zafer Bayramı özel yayınları esnasında yüksek sıcaklık sebebiyle canlı yayın esnasında baygınlık geçiren TRT Haber spikeri Nilgün Balkaç ekranlara saniye saniye yansıyan o anların hemen sonrasında merak konusu oldu. Peki Nilgün Balkaç kimdir nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte konu ile ilgili bütün detaylar ve çok daha fazlası bu makalede bütün okuyucularını beklemektedir.

Nilgün Balkaç Nerelidir?

1969 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Ankara Koleji’nde okuyan Nilgün Balkaç iyi derecede İngilizce biliyor. Gazetecilik kariyerine 1987 tarihinde TRT de adım attı. Önceleri yabancı filmleri Türkçeye çevirme işinde faaliyet gösterdi. Daha sonrasında ise TRT hava durumu sunmaya başladı. Zaman geçtikten sonra ATV Ankara bürosunda görev aldı. 10 sene ATV Ankara bürosunda hizmet ettikten sonra Ali Kırca ile beraber Star TV’ye transfer oldu. Star TV’de çalıştıktan sonra NTV Ankara bürosunda parlamento muhabiri olarak çeşitli başarılara imza atmıştır.

Eylül 2003 tarihinde en TV’nin Ankara bürosunda parlamento muhabiri olarak çalışırken Temmuz 2013 tarihinde bu kanal ile yollarını ayırdı.

Habertürk TV Ankara temsilcisi olarak temmuz 2013’te görev aldı. Gündeme damga vuran birçok özel haber ve röportaja da ayrıca imza attı. 2017 senesinde TRT Haber ile anlaştı. 51 yaşındaki deneyimli spiker halen TRT’de çalışmaktadır.

Peki Ne Olmuştu?

Bütün Türkiye’de büyük bir mutluluk içerisinde kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı için TRT Haber’de saatlerce süren bir özel yayın gerçekleştirildi. Yayın esnasında TRT Haber spikeri Nilgün Balkaç yüksek sıcaklık sebebiyle baygınlık geçirdi. Büyük zaferin 98. Yıl dönümü kutlamaları özel konuklar ve canlı bağlantılar ile büyük taarruz ’un başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk tarafından başlatıldığı ve idare edildiği Kocatepe’den 4 Saatin üzerinde kesintisiz yayın gerçekleştirirken talihsiz bir olay meydana geldi

Engebeli arazide yüksek sıcaklık sebebiyle zorlu koşullar altında yayın yapan TRT Haber spikeri, deneyimli Nilgün Balkaç, baygınlık geçirdi. “Canlı yayında zorlu şartlar altında yayın yapıyoruz. Baygınlık geçirirken bile spikerlik görevi ile ilgili konuşmasını sürdüren Nilgün Balkaç, el işareti yaparak orada bulunan diğer arkadaşlarından su istemişti.

Gerçekten çok sıcak ve zorlu şartlar altında görev yaptıklarını belirtirken baygınlık geçirdi.

Editör
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler