1. HABERLER

  2. BİYOGRAFİ

  3. Survivor Evrim kimdir? Evrim Keklik nereli, kaç yaşında ve mesleği nedir İşte biyografisi
Survivor Evrim kimdir? Evrim Keklik nereli, kaç yaşında ve mesleği nedir İşte biyografisi

Survivor Evrim kimdir? Evrim Keklik nereli, kaç yaşında ve mesleği nedir İşte biyografisi

Survivor Evrim kimdir Evrim Keklik nereli, kaç yaşında ve mesleği nedir İşte biyografisi. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl içerisinde de Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan ve sunulan Survivor yarışması 2020 yılında da büyük bir ilgi ile karşılandı.

A+A-

Yarışmada genel format olan yine Ünlüler Gönüllüler formatı hayata geçirildi. Tüm yarışmacılar sözü edilir fan kitlelerine sahip olmaya başladı. Yarışma yine Tv8 ekranlarında gelmeye başladı ve yine her yıl olduğu gibi yüksek reytingler almaya devam etmektedir. Bu yıl yine başarılı sporcular ve oyuncular ekranda boy göstermektedir. Özellikle kadın sporcular oldukça iyi performans sergilemektedir. Bu yarışmacılardan bir tanesi de Evrim Keklik'tir.
 

Survivor Evrim kimdir Evrim Keklik nereli?

Survivor 2020 yarışması ilerledikçe yarışmada buluna sporcular oldukça dikkat çekmeye baladı ve herkes bu yarışmacıları araştırmak istemeye başladı. Bu yarışmacılardan biri ise Evrim Kekliktir. Evrim ilkokul 1. Sınıftan itibaren voleybol oynamaktadır. Voleybol hayatına 1. Sınıfta Fenerbahçe takımı ile başlamış ve burada tam 10 yıl hizmet vermiştir. Daha sonra ise Galatasaray’a transfer olmuş burada da 1 yıl oynadıktan sonra Konya Ereğli Belediyesi voleybol takımına transfer olmuştur. Yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle voleybola ara vermek zorunda kalmıştır. Ancak Evrim yine boş durmayarak Ankara Gazi Üniversitesi Besyo bölümünde eğitimime devam etmiştir.

Üniversitede yine spordan uzaklaşamamış ve burada da yüzme sporuyla spor yaşantısına devam etmiştir. Üniversiteden 3. kademe yüzme antrenörü olarak mezun olmayı başarmıştır. Herkes tarafından oldukça sevilen Evrim yarışmadaki kazanma hırsı ile dikkat çekmektedir. Neredeyse herkes tarafından sevilen hırslı ama sakin bir yapıya sahip olması onu sevilen biri olmasına neden olmuştur. Üniversite eğitimini 7 yılda tamamlayarak 2017 yılında ailesinin yanına dönmüştür ve burada yine sualtı hokeyine başlamış ve 1 yıl boyunca bu spor ile ilgilenmiştir. Daha sonraları ise hayatına yüzme antrenörü olarak devam etmiştir.

Survivor Evrim kimdir Evrim Keklik nereli, kaç yaşında ve mesleği nedir?

Survivor Evrim Keklik 29 yaşında olup, hayatı boyunca spor ile ilgilenmiş, voleybol, yüzme ve su altı hokeyi sporlarını yapmıştır. Voleybol ve yüzme dalında profesyonel olarak çalışan Evrim Keklik bir yıl süre ile su altı hokeyi yapmıştır. Öğrenimini Ankara Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda devam ettirmiştir. Hayatı boyunca bir şekilde spor ile ilgilenen Evrim Keklik herkes tarafından oldukça sevilmektedir. Sosyal medyada da oldukça destekçisi olan Evrim Keklik fanları tarafından oldukça desteklenmektedir. Ayrıca yarışmada gösterdiği iyi performans ile de oldukça sevilmektedir.

Survivor Evrim Keklik Pek çok kişi tarafından desteklenmektedir Yarışmada parkurlarda gösterdiği başarı Evrimi sevilen bir yarışmacı haline dönüştürmüştür. Özellikle voleybol temalı maçlarda performansını ortaya koyarak başar-ta Acun Medya olmak üzere herkesin tekdirini kazanmıştır. Hem hırsı hem de sakin kişiliği Evrimi herkes tarafından sevilen biri hailine getirmiştir. Ayrıca adanın zorlu şartlarına kolaylıkla uyum sağlayarak diğer yarışmacı arkadaşlarına son derece büyük destek vermiştir. Yarışmalarda ve parkurlarda gösterdiği başarı ile de adından sıkça söz ettirmektedir.

Survivor 2020 Finali Ne Zaman Olacak?

Geçen yıl Survivor oldukça hırslı yarışmacılar ile yoluna devam etmektedir. Yarışma boyunca takımlara arasında değişikliler yapılmış güç dengeleri sağlanmaya çalışmıştır. Çünkü adaletli bir yarışma olması adına güç dengelerinin sağlanması oldukça önemlidir Özellikle kadın yarışmacılar bu yıl oldukça başarılı performans ortaya koymaktadır. Herkes tarafından beğenilerek izlenen Survivor finali ne zaman olacağı tarih olarak henüz belirlenmemiştir. Yarışmacılar yarışmaya büyük bir hırs ile devam etmektedir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.