1. HABERLER

  2. BİYOGRAFİ

  3. Survivor Aşkım kimdir? Survivor Aşkım boyu kaç? Survivor Aşkım kaç yaşında, nereli?
Survivor Aşkım kimdir? Survivor Aşkım boyu kaç? Survivor Aşkım kaç yaşında, nereli?

Survivor Aşkım kimdir? Survivor Aşkım boyu kaç? Survivor Aşkım kaç yaşında, nereli?

Survivor Aşkım kimdir? Survivor Aşkım boyu kaç? Survivor Aşkım kaç yaşında, nereli? Survivor Aşkım kimdir? 2021. Geçen yıl Survivor sezona yine çok iyi bir başlangıç yaparak başladı.

A+A-

Herkes tarafından yıllardır büyük bir ilgi ile izlenen Survivor bu yılda ekrana bağlamayı başardı. Tv8 de yayınlanan ve Acun Ilıcalı tarafından hazırlanıp sunulan program bu yıl yine ünlüler ve gönüllüler formatı ile karşımıza çıktı. Bu yıl ünlüler tarafında Mert Öcal, Şaziye İvegin Üner, Uğur Pektaş, Sercan Yıldırım, Derya Can, Parvız Abdullayev, Aycan Yanaç, Elif Gören, Barış Murat Yağcı, Tuğba Melis Türk, Ersin Korkut bulunmaktadır. Gönüllerde ise; Yasin Obuz, Tayfun Erdoğan, Cemal Can Canseven, Burak Yurdugör, Gizem Birdal, Nisa Bölükbaşı, Yunus Emre Özden, Aşkım Burçe Tunay, Berkan Karabulut bulunmaktadır.

Survivor Aşkım Kimdir? Survivor Aşkım Kaç Yaşında?

12.05.2000'de İstanbul'da dünyaya gelen Aşkım Burçe Tunay 2007 de jimnastik sporu ile ilgilenmeye başladı. Başarılı performans sergileyen Aşkım Burçe Tunay, 2013 yılında milli takım sporcusu olmayı başardı. Jimnastik dalında pek çok başarıya imza atan milli sporcu ülkemize yurtdışından da başarılar yaşatmayı başardı. 20 yaşında olan milli sporcunun boyu ise 1.62’dir. Bu yıl Acun Ilıcanın hazırlayıp sunduğu Survivor 2020 yarışma programına gönüllüler takımı ile başlamış olup, format gereği yaşanan değişiklikler sonucu ünlüler takımına geçmiştir.

Survivor 2020 programında oldukça başarılı performans sergileyen Aşkım Burçe Tunay Survivor da kendine yer edinmeyi başarmıştır. Aşkım Burçe Tunay jimnastik sporu onuşundan oldukça başarılı performanslar sergilemiş olup, yarışmacı kimliğini hem artistik hem de trambolin olarak sürdürmüştür. Ancak 2010 yılında ise tamamen trambolin alanına yönelmiştir. Oldukça küçük yaşlarda başarılı sonuçlar alarak ülkemizi yurtdışında da temsil etmiştir. 1.62 boyunda olan milli sporcu yarışmada dikkat çeken kadın yarışmacılar arasında yer almıştır.

Survivor Aşkım Burçe Tunay Kimdir?

Survivor adlı yarışma programı herkes tarafından büyük bir ilgi ile izlenmekte olup, her yıl oldukça yüksek reytinglere imza atmaktadır. Ülkemizde oldukça başarılı bir şekilde yönetilen program Dominik adasında çekimleri gerçekleşmektedir. Oldukça ilgi ile izlenen yarışma programında genellikle format Ünlüler ve Gönüllüler olarak belirlenmektedir. Bu sayede ise pek çok yarışmacı hayatımızda yer edinmiştir. Bu yarışmacılardan biri ise Aşkım Burçe Tunay olmuştur. Oyunlarda da oldukça iyi performanslar sergileyerek takımına büyük katkılarda bulunmuştur.

Ada şartlarının oldukça zor oluşu, ödül ve erzak oyunlarının oynanan yarışmalar ile belirlenmesi söz konusudur. Bunun için yarışmacılar kıyasıya mücadele etmektedir. Aksi takdirde bu ödüllerden mahrum olmaları söz konusudur. Yarışmada milli sporcu olan Aşkım Burçe Tunay oldukça başarılı performanslara imza atmakta olup, herkes tarafından tanınmaktadır. Kadın yarışmacılara arasında oldukça başarılı performanslar sergilemeye devam etmektedir.  Ayrıca çok fazla kişi tarafından desteklenmektedir.

Survivor Aşkım Burçe Tunay

Survivor Aşkım Burçe Tunay pek çok kimse tarafından desteklenmekte olup, oldukça fazla fan kitlesine sahiptir. Survivor izleyicileri yarışmacılar için fan club oluşturmakta olup, böylelikle onlara sms desteği sağlamaktadırlar. Sözü geçen bir fan kitlesine sahip olan Aşkım Burçe Tunay diğer yarışmacılar tarafından da sevilmektedir. Ada yaşantısına kolaylıkla uyum sağlamış olan Aşkım yarışmalarda da oldukça iyi performans sergilemektedir. Bu nedenle de yarışmalarda sıkça kendini göstermektedir. Survivor 2020 Ünlüler ve gönüllüler bu yılda her yıl olduğu gibi sezona iyi bir başlangıç yaparak hayatımıza yeni isimleri sokmaya devam etmektedir. Pek çok kişi tarafından desteklenen Aşkım Burçe Tunay ise bunlardan biri olup, başarılı performansları le kendini sevdirmeye devam etmektedir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.