1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. İlham Verici Bilgiler ve Güncel İçeriklere Medya Polls İle Ulaşım
Also Teknik’ten Profesyonel Servis Hizmeti

Also Teknik’ten Profesyonel Servis Hizmeti

Also Teknik, Arçelik, Beko ve Altus servisi olarak Kayseri genelinde güvenilir ve profesyonel hizmet sunmaktadır.

A+A-

 

Also Teknik, Arçelik, Beko ve Altus servisi olarak Kayseri genelinde güvenilir ve profesyonel hizmet sunmaktadır. 15 yılı aşkın tecrübesiyle, beyaz eşyalarınızın tamir ve bakım işlemlerini garantili bir şekilde gerçekleştirmekteyiz. Müşteri memnuniyetini en ön planda tutan firmamız, hızlı servis ve garantili tamir imkanıyla öne çıkmaktadır. Arızalı cihazınız için bizi aradığınızda, en geç bir saat içerisinde adresinize ulaşarak tamir işlemlerine başlıyoruz. Profesyonel ekibimiz, orijinal yedek parçalar kullanarak kalıcı çözümler sunmaktadır.

Arçelik Servisi

Arçelik marka buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın ve televizyonlarınız için uzman teknisyenlerimiz tarafından kaliteli tamir ve bakım hizmeti sunuyoruz. Her türlü arıza durumunda kesin çözümler üretiyor ve aynı gün içerisinde cihazınızı tamir edip size teslim ediyoruz. Alanında deneyimli ve eğitimli Arçelik servisi teknisyenlerimiz, Arçelik marka ürünlerinizin her türlü arızasına kesin çözümler sunmaktadır. Yapılan tamir işlemlerinde orijinal yedek parçalar kullanılarak, cihazınızın uzun ömürlü olması sağlanmaktadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan yaklaşımımızla, Arçelik ürünlerinizin sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlıyoruz.

Beko Servisi

Beko marka ürünleriniz için de güvenilir ve hızlı servis hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Arızalı Beko cihazınız için bize ulaştığınızda, en geç bir saat içerisinde adresinize servis ekibimizi yönlendiriyoruz. Orijinal yedek parçalar kullanarak yapılan tamir işlemleri garantilidir ve müşteri memnuniyeti odaklıdır. Beko ürünlerinizde meydana gelen arızalar için bize ulaştığınızda, en geç bir saat içerisinde adresinize servis ekibimizi yönlendiriyoruz. Hızlı servisimiz sayesinde, Beko cihazlarınızın arızalarını en kısa sürede gideriyor ve size kesintisiz kullanım imkanı sunuyoruz. Beko servisi olarak Tamir işlemlerinde orijinal Beko yedek parçalar kullanarak, cihazınızın uzun ömürlü olmasını sağlıyoruz.

Altus Servisi

Altus marka ürünlerinizin tamir ve bakımı için de profesyonel yaklaşımımızı sürdürüyoruz. Hızlı servis, uygun fiyatlar ve garantili tamir imkanıyla Altus ürünleriniz için güvenebileceğiniz bir adresiz. Kayseri genelinde beyaz eşyalarınızın tamiri için bize güvenebilirsiniz. Bizimle iletişime geçmek ve daha fazla bilgi almak için web adresini ziyaret edebilir veya bizi arayabilirsiniz.

Orijinal Yedek Parça ve Güvenilir Hizmet

Kalite, orijinal yedek parça ve doğru tamir teknikleriyle sağlanır. Also Teknik olarak, tamir işlemlerinde her zaman orijinal yedek parçaları kullanıyor ve cihazlarınızın en uygun şekilde onarılmasını sağlıyoruz. Bu sayede, uzun ömürlü ve güvenilir çözümler sunarak müşterilerimizin memnuniyetini arttırıyoruz.

Müşteri Memnuniyeti ve İletişim

Profesyonellik, müşteri memnuniyetini ön planda tutmakla da ilgilidir. Also Teknik olarak, müşterilerimizle güçlü bir iletişim kurarak ihtiyaçlarını doğru bir şekilde anlıyor ve en uygun çözümleri sunuyoruz. Müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımımızla, her bir müşterimizin beklentilerini aşmayı hedefliyoruz. Profesyonellik ve kalite standartlarımızla, beyaz eşyalarınızın tamiri ve bakımı konusunda güvenilir bir partner olmaya devam ediyoruz. Bizimle iletişime geçin ve kaliteli hizmetimizin keyfini yaşayın.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.