1. HABERLER

  2. BİYOGRAFİ

  3. Selçuk Tepeli kimdir?
Selçuk Tepeli kimdir?

Selçuk Tepeli kimdir?

"Fox TV" ana haber spikeri Selçuk Tepeli kimdir? Selçuk Tepeli kaç yaşında? Selçuk Tepeli Fox tv, Selçuk Tepeli Kim? Fox TV ana haber spikeri Selçuk Tepeli hakkında merak edilen konular haber detayında...

A+A-

Fox TV ana haber spikeri Fatih Portakal’ın ana haberleri sunmaktan vazgeçmesinin sonrasında yerine geçecek isim belli oldu. Habertürk televizyonundan Selçuk Tepeli geçtiğimiz günlerde sunuculuğunu gerçekleştirdiği programa canlı yayında veda etti. Selçuk tepelinin Fox ana haberi sunacağının netleşmesi ile beraber Selçuk Tepeli kimdir? Sorusunun cevabı da son birkaç gündür sıklıkla merak edilen konuların başında gelmektedir.

Selçuk Tepeli'nin hayatını yakından merak edenler ve daha fazla bilgi almak isteyenler bu makalede bütün detaylara ulaşabilir.

Fox ana haber spikeri Fatih Portakal’ın görevinden ayrılmasından sonra yerine gelecek isim Selçuk Tepeli oldu. Portakalın yerine göreve Selçuk Tepeli getirildi. Selçuk Tepeli 7 Eylül Pazartesi gününün akşamı saat 19:00’dan itibaren FOX Tv’nin Ana haber bültenlerini sunmaya başlayacak. Meydana gelen gelişmeler sonrasında Selçuk Tepeli'nin hayatı ve kariyeri ile ilgili çeşitli sorular sorulmaya başlandı. Peki, Fatih Portakal gittikten sonra yerine FOX Ana Haber’i sunacak kişi olan Selçuk Tepeli kimdir, Kaç yaşındadır ve nerelidir?  İşte bütün soruların cevapları ve çok daha fazlası makale içerisinde okuyucularını bekliyor.

Fox Ana Haber Sunucusu Selçuk Tepeli Kimdir?

Birçok medya kuruluşunda yöneticilik görevlerini üstlenmiştir. En son Habertürk TV genel yayın yönetmenliği görevini sürdürüyordu.

1974 senesinde İstanbul’da dünyaya gelen Selçuk Tepeli, Marmara Üniversitesi Fransızca kamu yönetimi bölümünü bitirdikten sonra Avrupa Birliği, Avrupa’da sınırlar ve kamu hareketleri üzerine mastırını tamamladı. Medya sektöründe Aktüel ve newsweek Türkiye dergisi yayın yönetmenliği görevlerini yaptı. Habertürk yayın danışmanlığı, gazete HABERTÜRK haftasonu ekleri genel yayın yönetmeni görevlerini de bir zamanlar yürütüyordu.

Habertürk'te eksen isimli programı yapan Selçuk Tepeli, Tv genel yayın yönetmeni Fatih Altaylı’nın görevi bırakmasından sonra Habertürk TV genel yayın yönetmenliği görevine getirildi. Selçuk Tepeli 2020 yılı Ocak ayında Habertürk televizyonlarından istifa ettiğini duyurmuştu.

Hakkında Söylenenler

Fox TV’nin yayın akışının değişeceği ile ilgili çeşitli haberler son zamanlarda özellikle de sosyal medya platformlarında sıklıkla yer almaktadır. Selçuk Tepeli, Habertürk TV gibi bir kanaldan ayrılıp Fox TV gibi daha çok muhalif bir kanal olma yolunda uğraş gösteren ana haber merkezinde nasıl bir habercilik anlayışı getirecek hep birlikte bekleyip izleyip göreceğiz...

Editör
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler