1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Instagram Takipçi Engeli Nedir?
Instagram Takipçi Engeli Nedir?

Instagram Takipçi Engeli Nedir?

Instagram çok geniş bir sosyal medya platformudur. Bu yazımızda sizler için, "Instagram Takipçi Engeli Nedir?" Konusuna değindik.

A+A-

Bir sürü insanla iletişim kurup, takip edip her şeyden haberdar olabilirken aynı zamanda eğer profiliniz herkese açık bir durumdaysa aynı şekilde insanlar da sizinle iletişim kurup, fotoğraflarınızla etkileşim halinde olabilir. Instagramın en önemli özellikleri arasındadır etkileşim ve takipleşmedir.

Instagram Takip Sınırı

Instagramın belirli sınırları vardır ve bu sınırın dışına çıkıldığı takdirde belirli engellerle karşılaşabilirsiniz. En basit örneği son bir gün içerisinde çok fazla kişiyi takip ettiyseniz o zaman Instagram size takip etme engeli cezası vermektedir. Bunun dışında instagram paylaşım yeri olmasına rağmen aynı zamanda herkesin kendi özeli olan da bir platformdur.

İnsanlar bu platforma güvenmek ister, kişisel verilerinin korunmasını ister. Ne yazık ki sizleri rahatsız eden yanlış hesaplar da bulunabilmektedir. Bu durumda da spam hesapların insanları hiçbir şekilde rahatsız etmemesi için instagram takipçi engeli seçeneği işe yarayan bir seçenek olmaktadır. 

Instagram Takipçi Engeli Nasıl Kalkar? 

Instagramda takipçi engelinin kalkması için belirli bir sürenin geçmesi gerekmektedir. Bu sürede bir günle iki gün arasında değişiklik bulundurmaktadır. Eğer bu söylenilen süreden daha kısa sürede işlemi halletmek istiyorsanız o zaman instagramda neden fazla kişiyi takip ettiğinizi ifade etmeniz gerekmektedir.

Eğer instagram'da yönetici konumunda olan kişiler sizin anlattığınız şeyi geçerli görürse takipçi engeliniz daha hızlı bir şekilde kalkabilecektir. Bunu da uygulayabilmek için takip etmek istediğiniz bir kişiyi takip etmeye çalışırken alacağınız uyarıda bizimle paylaş diye bir seçenek çıkacaktır. Bu seçeneğe tıkladıktan sonra yukarıda belirtildiği gibi neden fazla takipçi elde ettiğinizi düzgün bir şekilde anlattıktan sonra bu istek kabul görürse takipçi engeliniz ortadan kalkarak normal zamanda ki gibi kullanmaya devam edebileceksiniz.

Eğer ilk defa bir takipçi engeli aldıysanız hiçbir talepte bulunmasanız bile bir gün içinde zaten instagram takipçi engeliniz kalkacaktır. Unutmayın ki önemli bir ayrıntı vardır; zannetmeyin ki her seferinde bu engeller bu kadar kolay kalkacak. Eğer kural ihlallerine devam ettiğiniz sürece  takipçi engeliniz kalkmaz ve hesabınız tamamen silinebilir. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.