1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Youtube Abone Sayısı Arttırma
Youtube Abone Sayısı Arttırma

Youtube Abone Sayısı Arttırma

Günümüzde dijital pazarlamanın ne kadar önemli bir konumda olduğu herkes tarafından biliniyor. Youtube abone sayısını arttırma da dijital pazarlamanın en önemli unsurlarından biridir.

A+A-

Böylece hem aklınıza gelebilecek çoğu marka hem de kişiye ait olan girişimciler Youtube'da video yayınlayarak yeni ve daha geniş kitlelere erişmek için hızla çalışmaktadırlar.

Dünyanın ikinci en büyük arama motoru niteliği taşıyan Youtube gün geçtikçe herkes için daha da büyük öneme sahip olmaktadır. Dakikaya vuracak olursak 300 saatlik içeriğin Youtube'a yüklenmesi ile dünyadaki en çok giriş yapılan üçüncü internet sitesi konumundadır.  

Youtube Abone Sayısı Neden Önemlidir? 

Her şeyin dijitalizasyon ile halledilmeye çalışıldığı bir dönemde ticari açıdan kendini geliştirmek isteyen herkesin her kuruluşun bir Youtube  kanalı olmalıdır. Bu şekilde sahip olduğunuz marka büyür ve daha geniş kitlelere ulaşmış olur.

Youtube platformuyla normal zamanda daha uzun sürecek kitle kazanma çabaları bu yolla daha kısa süre süren ve daha etkili bir yol olmuş olacaktır. Abone sayınızın fazla olması da sizlerin ne kadar çok takip edildiği ve işinizdeki başarıyla doğru orantılı bir şekilde ilerleyiş göstermiş olacaktır. 

Youtube Abone Sayısı Arttırmak için Neler Yapılmalıdır? 

Youtube platformu ne kadar önemliyse abone sayısının fazla oluşu da sizleri ileriye taşımak için bir o kadar önemlidir. Bu abone sayılarını attırmak için çeşitli yöntemler bulunmaktadır. Örnek vermek gerekirse; aktif olduğunuzu göstermek için haftada en az bir içerik yayınlamalısınız. Bu süreçte yorumlara açık olmalı ve elinizden geldiğinde insanlara hızlı cevaplar vermelisiniz. Diğer kanallarla rakipsiniz ama düşman değilsiniz, bu yüzden beğendiğiniz bir içerik olur beğenmelisiniz.

Hiçbir zaman çok video yapmaya değil hazırladığınız videoların kalitesine odaklanmalısınız. İçten olduğunuzu insanlar görmeli. Kişiliğinizi katmayı ihmal etmeyin. Her duruma karşı videolarınıza atlama seçeneği sunmalısınız. Bu aboneleriniz azalmasını engelleyecektir. İnsanlar kurumsal duruştan pek hoşlanmazlar. Bu yüzden eğlenceli yönünüzü yansıtmaktan çekinmemelisiniz. Kanalınızdaki hedef kitlenize bir süre sonra dikkat etmelisiniz. Bu kitlenizin tanıdığı ya da sevebilecekleri değişik alanlarda yükselmiş insanları konuk edinmelisiniz. Bunlara dikkat ettiğiniz takdirde Youtube platformunda ki abone sayınız artış gösterecektir. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.