1. HABERLER

  2. SEKTÖREL

  3. İnstagram Üzerinden Para Kazanmanın Yolları
İnstagram Üzerinden Para Kazanmanın Yolları

İnstagram Üzerinden Para Kazanmanın Yolları

Son dönemlerde instagramdan para kazanmak hayli çoğaldı. Özellikle salgın nedeniyle evlerde kaldığımız şu dönemlerde insanlar ellerindeki işleri sanal yolla satmaya başladı.

A+A-

Kimisi kendi işinde olan ürünü satışa çıkardı, kimisi de evde yaptığı yiyecekleri satmaya başladı. İnstagramda satış yapmak gerçekten kârlı bir iş aslında. Çünkü dükkan masrafı ve ya vergi ödemesi gibi sıkıntılar yok. Hatta normalde satılamayan ürünü bile instagramdan satmak daha kolay olabiliyor. Peki instagramda neler satabilirim? Birlikte inceleyelim.

Ev Yemekleri Satmak

En çok satılan ürünlerden diyebiliriz. Çünkü yemek sektörü ölmeyen bir sektördür. Artık insanlar mevlitler, nişanlar, kınalar, kutlamalar için fazla yorulmak istemiyorlar. Bu nedenle güvenilir ve kaliteli sarma, börek gibi yiyecekler yapabilen insanlardan almayı tercih ediyor. Bu nedenle en çok kullanılan instagramda satış yapmanız hiçte zor olmayacaktır. Tek yapmanız gereken tanıdıkları eklemeniz ve onlara herkese sayfayı takip etmelerini söylemenizdir. İnsanlar yavaş yavaş sizleri tanıyacak ve sipariş verecektir.

Butik Pasta

Bunun için özel kurslara gitmenize gerek yok. Biraz beceriniz varsa butik pasta işi size göre olabilir. You tube gibi kanallarda butik pasta yapımını öğrenebilirsiniz. Güzel bir çekimle sayfanızda paylaşmaya başlayın. Kısa sürede özel günlerde aranan kişi siz olacaksınız. Pasta işi hiçte azımsanmayacak gelir kapısı açar size. 3 katlı en uygun pasta 300tl diyebiliriz. Burada ufak bir fikir vermek gerekirse, eğer organizasyoncularla çalışırsanız günde en az 3 pasta yapma imkanına sahip olabilirsiniz.

Kendi Mesleğinizin Ürününü Satın

Kısa zaman içinde tanık olduğum instagramda satıştan bahsetmek istiyorum. Evlerinden dışarı çıkamayan halkın evine kadar balık geliyor. İster pişmiş sipariş ediyorsunuz, isterseniz çiğ veriyorsunuz. Bu arkadaş kendi işinin ürününü instagramda satmakla normal zamanda kazandığından daha çok kazanmaya başladı diyebiliriz. Başka örnek vermek gerekirse çiğ köfte, kebap, adana gibi ürünlerde yine instagramda aktif olarak siparişle satabilirsiniz. Yine burada kitapçılar çok kısa zamanda birçok kitap satabilirler. Belkide kitap satışı için en iyi satış alanı diyebiliriz. Aynı şekilde manav ürünleri, evde yaptığınız el işleri, nişan kına konseptlerinin hepsini yine instagramdan satmak mümkün.

Yönetici
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.