1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. İnstagram Kaydırmalı Link Nasıl Yapılır?
İnstagram Kaydırmalı Link Nasıl Yapılır?

İnstagram Kaydırmalı Link Nasıl Yapılır?

Sosyal medya uygulamalarına bakacak olursak en çok kullanılan ve dikkat çeken fotoğraf ve video paylaşmak için kullanılan Instagram uygulamasıdır.

A+A-

Günümüzde insanların elinin altında mobil cihaz her şeyden çok sosyal medya bulunmaktadır. Bakıldığında insanlar özel bir gün olmadan fotoğraf/ video çekmezken şimdi sırf paylaşım yapmak için, içerik üretmek için paylaşım yapar bir durumla karşılaşmaktayız. İnsanlar bu paylaşımlar sayesinde para bile kazanabilmektedir. Bunun artması sonucu instagram hikâyesine link ekleme özelliğini kullanarak bu işi daha da rahat bir şekilde yapabilmektedirler.

Instagram Hikâyesine Neden Link Eklenmektedir?

İşler paraya dökülmeye başladıktan sonra ilk adım Facebook'un Instagramı satın almasıyla başlayarak sonralarda Facebook bu şirketi üzerinden reklamlardan daha çok para kazanmak için çok daha fazla reklam modeli geliştirerek sosyal medya açısından aşırı iyi reklam başarılana imza atmış oldu. Bilindiği üzere 2016 yılında Facebook Instagram'a hikâye özelliğini getirmiştir. Bu özellik sayesinde reklam verenlerden ve kullanıcılardan Facebook daha çok verim elde etmiştir. Hikâye reklamları öyle bir başarı elde etti ki Instagram yirmi beş milyon işletme hesabına daha da fazla başarı elde eden reklam modelleri elde etmeye başlamıştır. 

Hikâye Reklamları

Hikâye reklamlarının daha verimli bir hale gelmesi için bu kısımda oluşturulan işletme hikâyeleri için link ekleme özelliğini de uygulamaya sokan bu uygulama başarısının üstüne başarı eklemeye devam etmiştir. Instagram hikâyesine link eklemek aslında bir derece insanların işini kolaylaştıran bir durum teşkil etmiştir. Hikâyede insanlara paylaşılan ürün ve hizmetin daha rahat ulaştırılmasını, insanların daha kolay yoldan rahat bir şekilde inceleme yapabilmesini sağlamaktadır. 

Instagram Hikâyesine Nasıl Link Eklenir?

Instagram hikâyesine link eklemek için belli başlı adımları gerçekleştirmek gerekmektedir. Öncelikle dikkat edilmesi gereken şey hesabın bir işletme hesabına sahip olmasıdır. Eğer hesabınız kişisel bir hesapsa bunu ayarlardan işletme hesabına dönüştürmelisiniz. Bunun dışında asıl olmazsa olmaz olan şey instagram takipçi sayınızın 10.000 olmasıdır. Eğer bu sayıda takipçiye sahip değilseniz hiçbir şekilde link ekleyemezsiniz. Bu iki kritere uyuyorsa hesabınız; instagram hesabınıza giriş yaptıktan sonra hikâyeniz için bir görsel seçimi yapmalısınız. Seçtikten sonra üst kısımda yer alan zincir işaretine tıklamalısınız. Zaten sonrasında link ekleyebilir ve takipçileriniz ekranı yukarı kaydırarak paylaştığınız şeye kolayca ulaşabilir. 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.