1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. İnstagram
İnstagram

İnstagram

Gerek breyse gerekse de kurumsal olarak açacağınızı instagram hesaplarınızı için instagram takipçi satın al, instagram eğeni satın al ya da instagram yorum satın al gibi farklı hizmet paketleri ile sosyal medya ihtiyaçlarınıza profesyonel çözümler üretmek

A+A-

Bildiğimiz kadarı ile instagram facebook ‘dan sonra gelen ikinci büyük bir sosyal medya platformudur.   Esasen instagram kullanımı facebook a göre biraz daha fazladır. 7’den 70’e herkesin İnstagram hesabı bulunmaktadır. Özellikle kurumsal işletmeler ürün ya da işletmeleri hedef kitleye tanıtması açısından çok avantajlı olan instagram aynı zamanda ek gelir kapısı da olmaktadır. Birçok imse instagram yüklediği paylaşımlar ile para kazanabildiği gibi bazıları da buradan ürün satı ve reklam yaparak para kazanabilmektedir. Her geçen gün daha geniş kullanıcı kapasitesine sahip olan instagram uygulaması için takipçi ve beğeni ifadeleri de büyük önem taşımaktadır.

İnstagram Takipçi Artırma Yolları

İnstagram üzerinde fenomen olma gibi bir düşünceniz varsa yaklaşık 1. 000 takipçiyi aşmanız gerekmektedir.  Bunun içinde sürekli aktif olmanız ve yeni yeni içerikler paylaşıyor olmanız gerekiyor. İnstagram kullanıcıları için bu işi biraz daha kolaylaştıran imkanlar vardır. Bunlardan birisi de takipçi satın almaktadır. Kurumsal firmamız gibi bu işi yapan web sitelerden takipçi satın alarak takipçi listenizi artırabilirsiniz. Ancak ben doğal yollarla yapmak istiyorum diyorsanız instagram üzerinde bol bol paylaşım yapmalı diğer paylaşımları a da beğeni verip, bol bol yorum yapmalısınız.  Bu şekilde daha çok kullanıcıya ulaşır ve instagram profilinizin tanınmasını sağlayabilirsiniz. Ama günümüzde pek çok kişi ya da kurumsal işletmeler takipçi satın al seçeneği ile platform üzerinden zirveye çıkabilmektedir.

İnstagram Takipçi Satın Al fiyatlar

İnstagram takipçi fiyatlar takipçi sayısına ve paketine göre değişiklik göstermektedir. Kurumsal firmalar tarafından 500 adet İnstagram takipçisi, 1000 adet instagram takipçisi 1000 adet instagram takipçisi olacak şekilde farklı seçenekler ile takipçi paketi sunmaktadır.   En uygun fiyatlı olanı elbette 5000, instagram takipçisi paketidir. Bu takipçileri instagram bayan takipçi, instagram yabancı takipçi ya da instagram Türk takipçi gibi farklı kategorilerde hizmetinize sunuluyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.