1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. En Yeni Kripto Para Haberlerine Hızla Ulaşmanın Yolu
Evde Spor Uygulamaları Hangileridir? Nasıl İndirilir? Nasıl Kullanılır?

Evde Spor Uygulamaları Hangileridir? Nasıl İndirilir? Nasıl Kullanılır?

Düzenli egzersiz yapmanın hem fiziksel hem mental faydaları bulunur. Belli bir süre sonra kişi kendisini daha dinç ve sağlıklı hissetmeye başlar.

A+A-

Ayrıca konsantrasyon sorunu yaşayanlar için şartlar uygunsa evde spor yapmaları tavsiye edilmektedir. Ancak bilgi sahibi olmadan rastgele biçimde yapılan spor hareketlerinin kişiye dönüşü olumsuz olabilir. Vücut rahatsızlıklarının oluşmasına karşın hangi hareketi nasıl yapması gerektiği hakkında insanlar bilgi sahibi olmalıdır.
pexels-alexy-almond-3758049.jpg

Fitness salonlarını tercih etmeyen, dışarıda spor yapmaya yeterli zaman bulamayanlar için evde egzersiz metotları mevcut. YouTube gibi video paylaşım sitelerinde spor hareketleriyle ilgili çok sayıda içerik bulunuyor. Bunun haricinde akıllı cihazlarımıza indirip kurabileceğimiz bazı spor uygulamaları var. Bir kısmı ücretsizken, bir kısmı Premium üyeliklerle hizmet sağlıyor. Peki bunlar hangileri?
pexels-alexy-almond-3758057.jpg

1. Nike Training Club

Nike firması denildiği zaman akla ilk gelen şey spor oluyor. Firma, kullanıcıları için Android ve iOS marketlerinde erişilebilen bir uygulama oluşturmuştu. Bu uygulamayı cihaza indirerek çeşitli egzersiz programlarını uygulamaya başlayabiliyorsunuz. Bazı özellikler için satın alma yoluna gitmeniz gerekiyor. Yeni başlayanlar için ücretsiz sürüm gayet yeterli olacaktır.
pexels-alexy-almond-3758046.jpg

2. Adidas Training by Runtastic

Nike’ın çıkardığı programa benzer bir yapısı bulunan Adidas Training by Runtastic, beginner seviyedeki kullanıcılar için ideal bir uygulama. Vücut ağırlığı ve kuvvet antremanı düşünen kişiler için birçok egzersiz metodu bulunmakta. Günlük hedeflemeler sayesinde kilo vermek daha kolay hale geliyor.

3. Squatlar

Simple Design firması tarafından çıkarılan uygulama squat üzerine uzmanlaşmış. Evde egzersiz hareketleri yapmak isteyenler için kişisel antrenör hizmeti sağlıyor. Mevcut vücut durumunuza göre antreman programı hazırlanabiliyor. Grafik ve istatistikler sayesinde günlük gelişiminizi kontrol edebiliyorsunuz. Antreman bildirimi özelliği size hatırlatıcı görevi görüyor.

4. Yoga for Beginners

Fiziksel kondisyonun yanında mental dayanıklılığa sahip olmak isteyenlerin seçimi olan Yoga for Beginners, evde yoga nasıl yapılır sorusuna bir cevap niteliğinde. Konuşmacıyı ve arka planda çalan müziği değiştirme imkânınız bulunuyor. Kasların gevşetilmesi ve zihnin berraklaşması için gerekli odak dirayetini bu uygulamayla bulabilirsiniz.

5. 30 Günde Kilo Ver

Leap Fitness Group tarafından geliştirilen 30 Günde Kilo Ver, Google Play Store’daki en yüksek puanlı uygulamalar arasında yer alıyor. Hem başlangıç seviyesi için hem de profesyoneller için farklı egzersiz hareketleri bulabilmek mümkün. Göbek ve göğüs bölgesindeki yağların yakılıp kasa dönüştürülmesi sağlayacak bir program hazırlanmış. Antreman yoğunluğu aşamalı olarak arttırılıyor. Kilo vermeyi ilk hedef olan görenler için ideal.

6. Ev Egzersizleri Ekipmansız

Bu uygulamanın da geliştiricisi Leap Fitness. Evde ekipmansız egzersiz yapmayı düşünenler uygulamanın içinde farklı özellikler bulabiliyor. Başlangıç için ısınma rutinleri, koç ipuçları, aşamalı zorluktaki görevler gibi özellikler sayesinde kullanıcılar gerekli motivasyonu sağlayabiliyor. Kişisel antrenörünüzle çalışarak yakılan yağ kütlesini kasa çevirebilirsiniz. Antreman hatırlatıcı ise sizi vaktinde uyararak spora davet ediyor. Uygulamanın market puanının 4.8 olduğunu belirtmek gerek.

7. Freeletics Training Coach

Freeletic tarafından piyasa sürülen bu uygulamanın çok sayıda memnun kullanıcısı bulunuyor. Temel anlamda ücretsiz paket yeterli gelebilir. Ancak daha fazlasını isteyenler için Premium paket imkânı da var. Kişisel antrenörlerin ilgi ve alakası çok yüksek. Programdaki grafikler sayesinde vücut değişiminizi analiz edebiliyorsunuz.

8. Sworkit

Evde spor üzerine benzersiz bir deneyim sunan Sworkit, en iyi egzersiz uygulamaları arasında popülerliği giderek artan bir program. Karın ve sırt kasları odaklı çalışmak isteyenlere aletsiz bir spor deneyimi sağlanıyor. Vücudunuzun hangi bölgesine yönelmek istiyorsanız bununla ilgili bir egzersiz planı bulabiliyorsunuz. İsterseniz günde beş dakika, isterseniz daha fazla süre ayırabiliyorsunuz. Günlük çizelgelerle durumunuzu değerlendirebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler