1. HABERLER

  2. KADIN & AİLE

  3. Küçük Banyolar İçin En İyi Dekorasyon Önerileri
Küçük Banyolar İçin En İyi Dekorasyon Önerileri

Küçük Banyolar İçin En İyi Dekorasyon Önerileri

Birçoğumuz güzel ve geniş bir banyoya sahip olmak isteriz. Ancak bazen buna imkânlar müsaade etmez. Sizler için hazırladığımız "en iyi dekorasyon fikirleri" haber detayda...

A+A-

Küçük bir banyonuz varsa bu kötü bir alan olacak anlamına gelmiyor. Herşeyde olduğu gibi bazen küçük dokunuşlar bulunduğunuz alanın daha geniş ve ferah görünmesine neden olabilir.

Bu banyonuz içinde geçerlidir. Dar bir banyo aslında o kadar da kotu bir durum değildir. Belkide büyük bir banyoda daha fazla vakit geçirmek zorunda kalabilirsiniz.

Ancak küçük bir banyo her zaman daha kolay temizlenir ve çabuk çıkmanıza neden olur. Güzel şirin bir banyoyu küçük dokunuşlarla dekorasyon yaptığınızda belki siz bile banyonuzun nasıl bu hâle geldiğine şaşırabilirsiniz.

Küçük Banyo Dekorasyonu Nasıl Olmalı?

Küçük kare bir banyoyu düşünecek olursak. Bir kere duş bölümü kapıya uzak olan duvar yanında olmalı. Burada duşa kabin veya küvet önermiyoruz. Çünkü duşa kabinlerin ve küvetlerin kendiliğinden olan bir kenar hacmi var. Ve bu kenar hacimleri banyonuzu küçük göstereceği gibi banyo alanınızı da kesecektir.

Üstelik temizliği de zor olacaktır. Bunun yerine duşa kabin bölümünü belli etmesi için kale bodurlar farklı renkte olmalıdır. Bununla birlikte etrafa su sıçramaması için boydan cam tavsiye ediyoruz. Bu banyonuzu kesmeden büyük görünmesine neden olacaktır.

Cam bölmenin hemen yanına klozet koyabilirsiniz. Klozet karşısına küçük bir lavabo ve ayna koymalısınız. Eğer aynanızı arkadan ışıklandırma sistemiyle yaparsanız. Bu banyonun geniş görünmesini sağlayacaktır.

Küçük Banyolar İçin Tüyolar

Banyonuzun duş bölümü kapıyı açtığınız zaman karsınızda kalmalıdır. Yine duş bölümünün kale bodurları farklı olmalıdır. Buradaki kale bodur tercihi sadece bir duvarı kabartma desen olursa banyonuz geniş bir görünüme sahip olur.

Yine lavabonuz çok yer kesmeyen lavabodan oluşmalı ve musluklar direk duvara monteli tercih edilmelidir. Aynalarınız duvara tam yapışık olmamalı. Hafif çıkıntı ve küçük lambalarla arkadan aydınlatma verildiğinde geniş bir görünüm kazanmış olacaksınız.

Ve en önemlisi küçük banyolar için acık renk tonu kale bodur tercih etmelisiniz. Koyu kale bodurlar içeriyi kutu gibi göstererek daha küçük görünmesine neden olur.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.