1. HABERLER

  2. KADIN & AİLE

  3. Günlük Güzellik Sırları
Günlük Güzellik Sırları

Günlük Güzellik Sırları

Güzel olmak kadın olarak hepimizin çok arzuladığı bir durumdur. Her gün güzellik için yapılan makyajlar, maskeler, bakımlar bazen bir hayli zor oluyor. Fakat gün içinde uygulayacağınız küçük uygulamalar ile o gün oldukça hoş ve güzel gözükebilirsiniz.

A+A-

Uzun süre zarfında her gün devam ederseniz de bu güzellik kalıcı bir hale gelir. Gelin şimdi sizlerle beraber günlük güzellik sırlarını öğrenelim.

Birinci Günlük Güzellik Sırrı

İlk güzellik sırrına güne ilk başladığınız zaman uygulayacaksınız. Uyandıktan sonra yüzünüzü mutlaka cildinize uygun bir temizleme ürünü ile yıkayın. Bunu yapmak gözeneklerinizin küçülmesine bile etki ederken yüzünüzde oluşan yağ ve kiri söküp atar.

İkinci Günlük Güzellik Sırrı

Eğer güne başladığınız zaman gözaltlarınız şiş ve mor ise buz ya da patates ile bu sorundan çok basit bir şekilde kurutulabilirsiniz. Bir adet buzu birkaç kat peçetenin içine koyup gözaltınız ve göz çevrenizde tampon yapar gibi uygulayın. Bu gözde oluşan şişliği ve gözaltında ki morluğu çok ciddi anlamda geçirecektir. Ayrıca bunu gözenekleriniz için de kullanıp o gün gözeneklerinizin belli olmasının önüne geçmiş olursunuz. Patatesi de daire şeklinde kesip gözünüze koyarak şişliği indirebilirsiniz.

Üçüncü Günlük Güzellik Sırrı

Gün içinde makyaj yapacaksanız mutlaka makyaj öncesi cildinizi temizlemeyi sakın unutmayın. Bunu günlük güzellik sırrı değil her gün güzellik sırrı olarak yapın.

Dördüncü Günlük Güzellik Sırrı

Eğer ki cilt tipiniz kuru ise gün içinde cildinizi mutlaka nemlendirin. Bunu için güneş kremi kullanabilir ve hem cildinizi koruyup hem de cildinizi nemlendirmiş olursunuz.

Eğer ki cildiniz yağlı ise gün içinde mutlaka cildiniz üzerinde oluşan fazla yağı bir peçete ile yüzünüze nazik davranarak temizleyin.

Beşinci Günlük Güzellik Sırrı

Dudaklarımızı fark etmeden gün içine birçok kez yalarız. Dudaklarımız da soğuk ve sıcaktan oldukça çok etkilenir gün içinde mutlaka dudağınızı nemlendirin. Ayrıca eğer çok soğuk bir havada dışarı çıktıysanız yatmadan önce toz şekeri sıcak su ile karıştırıp peçete ile dudağınıza sürün. İsteğe göre içine bal da ekleyerek bunu yapabilirsiniz.

Altıncı Günlük Güzellik Sırrı

Yatmadan önce mutlaka cildinizi temizleyin ve gözlerinize salatalık kesip koyun. Bu gözaltlarınızı besler gün içinde yorulan gözlerinize iyi gelir ayrıca gözaltınızın kırışmasını önler.

Editör
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.