1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. 6 Ay Sonra Ödemeli Kredi Veren Bankalar 2021
6 Ay Sonra Ödemeli Kredi Veren Bankalar 2021

6 Ay Sonra Ödemeli Kredi Veren Bankalar 2021

Bu Yazımızda sizlerin çokça merak ettiği, "6 Ay Sonra Ödemeli Kredi Başvurusu Veren Bankalar 2021" konusunu ele aldık. 2021 kredi veren bankalar, 6 Ay Sonra Ödemeli Kredi Başvurusu Halkbank, Ziraat, Vakıfbank, hakkında bilgiler verdik. Detay haberde..

A+A-

Türkiye korona virüs kapsamında pek alanda tedbir almıştır. Bakanlıkların uyguladığı tedbirler ile son derece avantajlı paketler sayesinde tüm vatandaşlara hizmet verilmektedir. Alınan tedbirler arasında ise en önemlilerinde birisi de ekonomik tedbirlerdir. Ekonomik tedbirler ile hem işverene hem de işçilere destek sağlanmaktadır. Bu destekler arasında en dikkat çekici olan ise 6 ay ertelemeli kredidir. Bu kredinin anlamı 1000 TL ve 10 BİN TL arasında başvuruda bulunarak 6 ay sonra ödemeye başlamak demektir. Bu sayede tüketici hem ihtiyaçlarını karşılayacak hem de bu 6 aylık süreçte oldukça rahat edecektir.

6 ay sonra ödemeli kredi başvurusu veren bankalar hangileridir?

Tüm kamu bankaları 6 ay ertelemeli olmak üzere bu krediyi vatandaşlar ile buluşturmaktadır. Başvurunun yalnızca bir koşulu bulunmaktadır. Bu koşul ise aylık hane gelirinin 5 BİN TL’ nin altında bulunmasıdır. Örneğin hane geliriniz 5 BİN TL’ nin altında ise rahatlıkla başvuruda bulunabilirsiniz. Bunun için Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank sizlere uygun faiz oranları ile fırsat sunmaktadır. Kredi tutarı 1000 TL ve 10 BİN TL arasında değişmektedir. Yaptığınız başvuru ilgili banka tarafından değerlendirilir ve sizlere konu hakkında onay alıp almadığı SMS kanalı ile bildirilir.

Salgın pandemi dolayısıyla kredi başvurusu için şubeye gitmenize gerek yoktur. Bunun için SMS atabilir, internet bankacılığı kullanabilir, müşteri temsilcileri aracılığıyla başvurunuzu iletebilir ya da mobil bankacılık kullanabilirsiniz. Ziraat bankası, Halkbank ve Vakıfbank tüm bu başvuruları titizlikle değerlendirmekte ve vatandaşlara bilgi vermektedir. Talebin yoğun olması sebebiyle anında cevap almanız mümkün olmayabilir. Çünkü bankalar bu yoğun talebi kademeli olarak cevaplamaktadır. Kredi onayı verildikten sonra sizinle iletişime geçerek paranızı ilgili banka hesabına yatırırlar.

Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi

Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi tüm kamu bankaları tarafından tüketiciye sunulmuş bir fırsattır. 6 ay ertelemeli olan bu kredi sayesinde vatandaşlar temel ihtiyaçlarını karşılamakta olup, acil nitelikteki borçlarını kolaylıkla ödemektedirler. Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisine başvuru oldukça kolaydır. Öncelikle maksimum 10 Bin TL olan bu kredi için uygun faiz oranlarına ve uygun vade koşullarına göz atmakla işe başlayabilirsiniz. Daha sonra ise rahatlıkla başvuruda bulunabilir ve paranızı ihtiyaçlarınız için kullanabilirsiniz.

Son günlerde krediye olan talebin yoğun olması sebebiyle bankalar onayı geç vermektedir. Tüketicilerin şikayet ettiği bir diğer konu ise başvuruda bulunulan talebin altında krediye onay verilmesidir. Ancak bu durum tüketicilerin gelir durumu ve diğer şartları göz önünde bulundurularak verilmektedir. Uygun faiz oranları tüketicinin elini oldukça rahatlatmaktadır. Başvuru için başvuru yapabileceğiniz kanallar ise, mobil bankacılık, telefonla bankacılık, internet bankacılığı ve SMS yolu ile olmaktadır. Bankanın onaylaması durumunda yine bankaya gitmeden paranız hesabınıza geçmektedir.

Onaylı Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisini Nasıl Alınır?

Türkiye korona virüs kapsamında oldukça profesyonel bir süreç yönetmektedir. Hem üreticiye hem de tüketiciye yönelik pek çok ekonomik destek paketi açıklanmaktadır. Bu süreçte tüm kamu bankaları devlete destek olmaktadır. 6 ay ertelemeli kredi yani banlarda belirlenen adı ile Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi fırsatı sunulmaktadır. Bu kredi Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından verilmektedir. Yaptığınız kredi başvurusu bu banklar tarafından değerlendirilerek size bir onay mesajı gelmektedir. Bu onay mesajı ile birlikte onaylı kredinizi kolaylıkla kullanabilirsiniz. Banka kredinizi onayladıktan sonra paranızı şubeye gitmeden hesabınıza yatırmaktadır. Böylelikle salgın dolayısıyla bankaya gitmenize de gerek kalmamaktadır.

Editör
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.