1. HABERLER

  2. GEZİ & TATİL

  3. Karavanlar İçin En İyi Dekor Önerileri
Karavanlar İçin En İyi Dekor Önerileri

Karavanlar İçin En İyi Dekor Önerileri

7’ den 70’ her insanın hayali bir karavan sahibi olmaktır. Bir karavan belki de bir aile için önemli gereçlerden biridir. Çünkü her sene pahalı tatiller insanları sınırlandırdığı gibi az zamanlı olabiliyorlar.

A+A-

Bunun yanında sadece eğlenceden ibaret olan tatillerde hiç bir şey öğrenilmeden geri dönülüyor. Öğrenmekten kasıt örneğin eski zamanlarda tatil anlayışı büyükleri ziyaretti ve köyde vakit geçirmekti. Bu sayede doğanın harika atmosferinde hem aile gelenek görenekler hem de doğa hakkında bilgi ve birikim elde edilirdi. Ancak artık eskiye sadece özlem duyabiliyor ve geri getiremiyoruz. Yalnız bir karavan belkide bu duygusal yoksulluğu gidermeye yetebilir. Bu sayede yepyeni yerler keşfeder ve tatilinizi daha uyguna getirebilirsiniz. Tabi bunun için güzel ve kullanışlı bir dekora sahip olan bir karavan almalısınız.

Bir Karavanın Dekoru Nasıl Olmalı?

Karavanınız hem gezmek hem de konaklamak için kullanabileceğiniz evinizdir. Bu nedenle karavanınızın dekoru çok önemlidir. Örneğin ilk olarak yatacağınız yerden bahsetmek istiyoruz. Yatacağınız alan karanın en arka kısmi olmalıdır. Burada hem daha huzurlu hem de daha sakin bir şekilde uyumak mümkündür. Yatağın hemen bitişiğinde mini wc ve banyo kısmı bulunmalıdır. Mutfak kısmınız şöför koltuğu arkasında tezgahınız yan bir şekilde olursa hem yer kesmemiş hem de yağmurlu günlerde içeride yemek yemek daha kolay hale gelmiş olur.

Kullanışlı Karavan İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler

İlk önce yine yatağınızdan başlamak gerekirse arkada bulunan yatağınızın mini bir camı ve hemen üst kısmındaki boşluklarda derin dolaplar olmalıdır. Buralara eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Mutfak kısımları tezgah yan kapıdan girince hemen karşıda kalmalıdır. Şoför arkasına oturabileceğiniz yerler ve katlanır mini bir masa daha kullanışlı olacaktır. Ayni zamanda yine buraların üst kısımlarına dolap yaptırarak mutfak eşyalarınızı koyabilirsiniz. Havanın güzel olduğu zamanlarda katlanır dışarda yiyip içeceğiniz masa ve sandalyeniz olmalıdır. Bunun yanında kamp severler için yine hava şartlarına göre kamp çadırı mükemmel bir fikir olabilir. Mutfağınızda tezgahta muslukta bireyler yıkarken dışarıyı görebileceğiniz camınız olmalıdır. Yine içeride yemek yerken masa kısmında büyük bir cam her zaman daha güzel görünecektir.

Editör
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.