1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Ziraat Mobil Giriş Yapamıyorum
Ziraat Mobil Giriş Yapamıyorum

Ziraat Mobil Giriş Yapamıyorum

Sizlerde, "Ziraat Mobil Giriş Yapamıyorum" diyorsanız bu haber tam size göre. Mobil girişlerde sıkça sorulan, "ziraat mobil neden giriş yapamıyorum" "Ziraat mobil neden hata veriyor" "Ziraat Mobil neden Açılmıyor" sorularınızın cevabı haberimizde...

A+A-

Bankacılık işlemlerinizin tümünü cebinizden veya bilgisayarınızdan kolaylıkla yapabilmeniz için tasarlanmış olan ziraat mobil bankacılık uygulaması 7/24 müşterilere hizmet sunuyor. Mobil internet bankacılığını kullanarak İnternet bağlantınızın aktif olduğu her yerden özgürce giriş yapabilme şansına sahipsiniz. Ziraat mobil bankacılık uygulamasında yapacağınız tüm işlemler ücretsiz olarak sunuluyor. Hızlı ve son derece güvenli bir işlem yapabilmek için uygulamayı android telefonlarınıza indirebilir ve kolayca kullanabilirsiniz. Ziraat bankası müşterisi değilseniz, mobil katılım uygulamasını indirerek anında hesap oluştur butonu ile yeni bir hesap başvurusu yapabilir ve hızlıca ziraat müşterisi olabilirsiniz. Eğer ziraat bankası aktif müşterisi iseniz hesabınızın bulunduğu ziraat şubelerine kimliğiniz ile birlikte başvuru yaparak sizlerde bu hizmetten faydalanabilirsiniz. 

İnternet bağlantınızın aktif konumda olduğu halde giriş yapamamanız durumunda tarayıcı geçmişi veya İnternet dns ayarlarınıza göz atarak tekrar giriş yapmayı deneyebilirsiniz. Katılım mobil uygulaması ziraat bankası müşterilerine sunulduğu günden itibaren milyonlarca kullanıcı Havale veya Eft işlemlerini bu hizmeti kullanarak yapmaktadır. Üstelik fatura ödeme ve daha birçok kullanıcı dostu alanları kullanarak kolay ve hızlı bir işlem yapabilirsiniz. Ziraat mobil bankacılığa giriş yapmak istediğiniz zaman ve erişimi kolayla sağlayamadığınız takdirde birçok neden olabilir. Bunun için ilk olarak İnternet bağlantınızı kontrol etmeli ve daha sonra güvenlik bilgilerinizi gözden geçirmelisiniz. Tüm işlemlerinizin doğru ve eksiksiz bir şekilde girildiğine emin olduktan sonra tekrar giriş yapmayı denemelisiniz. Sorunların çözülememesi durumunda ziraat müşteri hizmetleri desteğinden faydalanabilir ve tüm sorunlarınıza anında çözüm bulabilirsiniz.

Ziraat Mobili Nasıl Kullanabilirim?
Ziraat mobil bankacılık
hizmetinden faydalanabilmek için öncelikle ziraat bankası müşterisi olmanız gerekmektedir. Ziraat müşterisi olduktan hemen sonra eft, havale ve daha birçok hizmetten kolayca faydalanabilmek için ziraat mobil uygulamasını cihazınıza indirmelisiniz. Tarafınızca oluşturduğunuz güvenlik bilgileriyle sisteme erişim sağlayarak ziraat mobil hesabınıza kolayca erişim sağlama şansına sahipsiniz. Mobil hizmetine giriş yaptıktan hemen sonra uygulama içerisinde yer alan birçok alanı hızlı ve güvenli bir şekilde kullanma özgürlüğüne sahip olursunuz. Tüm bu işlemlerinizin gerçekleşebilmesi için cihazınızda İnternet bağlantısı bulunmalıdır.

Ziraat Bankasının Mobil Uygulaması Nedir?
Ziraat
bankasının tüm müşterilerine ücretsiz bir şekilde sunduğu mobil uygulaması çok fazla kullanıcı dostu özelliğe sahip ve zengin bir içeriğe sahiptir. İşlemlerinizi çok daha hızlı ve kaliteli bir şekilde gerçekleştirmek için bu uygulamayı kullanmalı ve özellikle para transferi hizmetini kullanmalısınız. Ayrıca kredi kartı sahibi olan kişilerin ödemelerini çok daha kolay yapabilmeleri için tasarlanmış olan mobil uygulama her geçen gün bünyesine binlerce kullanıcıyı dahil etmektedir.

Ziraat Mobil Uygulaması Nasıl Kullanılır?
Cihazınıza mobil uygulamayı indirdiğiniz zaman ilk olarak karşınıza kırmızı ve beyaz renklerden tasarlanmış hesabınıza giriş yapabileceğiniz profesyonel bir ekran çıkacaktır. Hemen sonrasında müşteri numaranızı ve şifrenizi sisteme girerek zengin içeriğe ulaşmak için giriş tuşuna basmalısınız. Giriş sekmesine bastığınız zaman mobil bankacılık iç kısmına yönlendirilmiş olacaksınız. Eğer müşteri numaranız ve şifreniz bulunmuyor ise bunu oluşturmak oldukça kolay bir işlemdir. Kişisel temel bilgilerinizin en başında gelen T.C kimlik numaranızı kullanarak bu bilgilerin sahibi olmanız çok kolay olacaktır. 

Mobil internet bankacılığı hizmetini kullanacağınız zaman dikkat etmeniz gereken en önemli husus mutlaka hesabınıza güvenli bir cihazdan giriş yapmanız olacaktır. Bunun için uzmanların önerisi her zaman kendinizin kullanmış olduğu cihazları tercih etmeniz ve güvenlik bilgilerinizi hiçbir kimseyle paylaşmamanızdır. Tüm önlemleri alarak kullanacağınız mobil uygulama hem çok daha fazla uzun ömürlü olacak hem de sizleri hiçbir risk altında bırakmadan tüm işlemlerinizi kolayca yerine getirecektir. 

Sistem içerisinde sadece para transferi veya eft gibi işlemleri yapmakla kalmayıp, aramış olduğunuz daha birçok hizmeti bulabilme özgürlüğüne sahipsiniz. Ziraat bankası şubelerine gitmeye gerek kalmadan yapacağınız birçok işlemi bu hizmet sayesinde yerine getirebilirsiniz. Üstelik sisteme giriş yaparken kişisel bilgilerinizi kendi cihazınıza kayıt ederek her defasında bu bilgileri girmek zorunda değilsiniz. Ancak mobil bankacılığa giriş için bankanızın sizlerden istediği şifre sürekli olarak yenilendiği için bu kısım hem sizlerin güvenliğini sağlamak hem de yapacağınız tüm işlemleri güven altında tutmak adına her defasında yenilenerek girmeniz istenecektir.

Ziraat Mobil Uygulaması Ücret İster Mi?
Ziraat bankası
müşterilerine sunulmuş olan mobil bankacılık hizmeti kesinlikle hiçbir ücret talep etmeyen son derece profesyonel bir yapıyla tasarlanmış bir uygulamadır. Gönül rahatlığıyla ücretsiz olarak bu hizmetten faydalanabilir ve tüm işlemelerinizi hiç geç kalmadan yerine getirebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler