1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Başkan Seçer: "ihracatçılarımızla Her Türlü İşbirliğine Açığız"
Ziraat Bankası İnternet Üzerinden Bakiye Sorgulama

Ziraat Bankası İnternet Üzerinden Bakiye Sorgulama

Türkiye'nin en güvenilir bankalarından biri olan "Ziraat Bankası" üzerinden, "Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı" "ziraat bankası işlemleri" ve aklınıza takılan diğer konulara değindik.

A+A-


Her banka müşterisine ayrı bir müşteri numarası belirler. Bu numara sayesinde kişi birçok bankacılık işlemlerini kolaylıkla yapar. Artık internet ya da telefon aracılığıyla birçok banka işlemleri kolayca yapılmaktadır. Her bankanın kendine ait internet bankacılığı adresi bulunmaktadır. Gerekli önlemler için ise her türlü güvenlik müşteriye sağlanır. Güvenlik şifreleri ile müşteri kontrolü yapılarak internet bankacılığına girilen cihazın müşteriye ait olduğu kesinleştirilir. Bu tür işlemler için cep şifre gibi kişinin bankada tanımlı olan cep telefonuna kısa mesaj gelir. Bu ve bundan fazla birçok işlemlerin halledildiği internet bankacılığı ile verdiği hizmet yanı sıra ziraat bankası artık kısa mesaj yoluyla da bakiye öğrenmeleri için müşterilerine olanak sağlamıştır.


İnternet Bankacılığı Her An Yanında

İnternet bankacılığını akıllı telefonunuza yükleyerek 7 gün 24 saat banka işlemlerinden hizmet alabilirsiniz. Cihazınızın internet erişimi yardımıyla play store gibi uygulamalar sayesinde ziraat bankası internet bankacılığı uygulamasını cihaza yükleyerek istediğiniz her işlemi yapmaya başlayabilirsiniz. Buradan fatura ödemekten bakiye sorgulamaya kadar her işlem 7 gün 24 saat size hizmet verecektir. Bakiye öğrenme zaten oldukça kolay ve belirli bir işlemdir. Ancak ziraat bankasının belirlediği kolay ve anlaşılır bir dil ile uygulamaya giriş yapan kişi kolayca adımlarını tamamlayacaktır.


Ziraat Bankası İnternetten Bakiye Öğrenme Nasıl Yapılır?

İlk olarak internet erişimi olan cihazınızdan ziraat bankası internet adresine giriş yapılmalıdır. Uygulamayı cihaza hiç indirmeden de işlem yapmak mümkündür. Ancak böyle bir yol izlenirse bu işlemi her yaptığında kişi birçok güvenlik testinden geçmek durumunda kalır. Ancak uygulama cihaza yüklü ve banka tarafından kişi bu uygulamayı kullanılıyorsa zaten cihazı için gerekli işlemlerden geçmiş olur ve sadece şifre ile istediği her an uygulamaya giriş yapar. Ziraat bankası internet adresine giriş yapıldıktan sonra bakiye sorgulama internet adresine yazılır. Bundan sonra ki her adımda sistem kişiyi yönlendirir. Bakiye sorgulama için müşteri numarası veya kart numarası ardından kişiden bir şifre istenir. Kişinin cihazına da gelecek olan güvenlik şifresi ile kişi kolayca sisteme giriş yapar. Ancak uygulama cihaza yüklü ve kişi internet bankacılığı kullanıyorsa tüm bunlar bir kaç saniyede kolayca yapılarak arama motoru interneti ile bunları yapmaya gerek kalmaz.


İnternet Üzerinden Bankacılık Şifrenizi Alın Her İşlemi Kolayca Yapın

İnternet bankacılığının aktif olarak kullanıldığı bu günlerde uzun uzun arama motorlarında bankanın işlemlerini bulmak hem gereksiz zaman kaybı hem de gün içinde ki işleri aksatıcı olabilir. Bu nedenle cihazınıza ziraat bankası internet bankacılığı uygulamasını indirir. Ardından gerekli soruları cevaplayarak uygulamayı adım adım tamamlayın. Banka bu işlemi istemenize karşılık size bir bankacılık şifresi verecektir. Bu şifre yardımı ile sadece müşteri numarası ya da tc kimlik numarası ardından şifrenizi girerek bankanın uygulamasını istediğiniz anda açma imkanına sahip olursunuz.
 

Her Banka Hareketinizi Bu Uygulamada Hemen Görün 

Ziraat bankası bakiye sorgulama internetten bu uygulaması sayesinde kolayca yapılacağı gibi uygulama müşterilere çok daha fazlasını vermektedir. Bakiye sorgulama zaten hem kartlar hem de hesaplar için yapılabilir. Kişi hiç sorgulama yapmadan buradan bakiyesini zaten görecektir. Bunun dışında bu uygulama içerisinde yer alan seçenekler ile hesap yada kart hareketleri gibi bakiyeyi etkileyen anlık her işlem burada yazılı olarak bulunur. Son alışveriş, son para çekme, para yatırma ya da tüm aylık olarak hesapta yapılan her hareket buradan kolayca görüntülenmektedir. Kişi buradan da hesabını yönetme şansına sahip olmaktadır.


İnternet Üzerinden Hızlıca Faturalarınızı Ödeyin

Fatura ödemek için sıra beklemek tarihe karıştı. Artık sadece oturduğunuz yerden internet uygulaması sayesinde fatura ödemeniz mümkün olmaktadır. Bu işlemi her ay yapmak istemezseniz otomatik olarak bankaya talimat da verme durumuna sahipsiniz. Otomatik talimat verilirse bu uygulamalara girerek sadece faturanın ödendiğini kontrol etmiş ve görmüş olursunuz. Bu uygulamalarda ödenen her fatura yada daha farklı eft, havale gibi işlemleri yapmak mümkün olurken, işlemlerin yapıldığına dair ise banka her zaman size digital ortamda bir dekont sunmaktadır. Bu dekont bankanın size elden işlem sonrası verdiği dekontun bir nüshası olarak kabul edilebilir. Dekont içerisinde gerekli tüm bilgiler yer alır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler