1. HABERLER

  2. SEKTÖREL

  3. Para Kazandıran Mobil Uygulamalar
Para Kazandıran Mobil Uygulamalar

Para Kazandıran Mobil Uygulamalar

7'den 70'e neredeyse herkesin elinde akıllı telefonlar. Hayatımızın büyük bir kısmını geçirdiğimiz akıllı telefonlarımız teknolojik bağımlılığımızın en büyük simgelerinden.

A+A-

Yapılan araştırmalara göre akıllı telefon kullanıcıları günde 5 saatten fazla, her dört kişiden biri ise günde 7 saatten fazla akıllı telefon kullanıyor. Peki size bu zamanı nakde çevirmeyi teklif etsek?

Günümüzde akıllı telefonlarda pek çok uygulama bulunuyor. Bu uygulamalardan bazılarını kullanarak para kazanmanız mümkün. Bazı uygulamalar bu zamanı nakde çevirirken bazıları online mağazalarda kullanabileceğiniz hediye çeklerine dönüşebiliyor.

Android ve IOS işletim sistemli akıllı telefonlarımıza, Android’in Google Play ve IOS’un App Store online marketlerinde yükleyebileceğimiz uygulamaların içerikleri oyun, geliştirme, reklam ya da sosyal medya gibi başlıklar altında çeşitlenebiliyor. 

Akıllı telefonlarda geçirdiğimiz bu zamanı sadece eğlence, alışveriş ya da sosyal medyada geçirmeyip nakde dönüştürmek ister misiniz? En çok para kazandıran uygulamalar, para kazandıran uygulamalar, kazandıran uygulamalar ile ilgili çok fazla araştırma var. Bu yazımızda sizler için en popüler ve en çok kazandıran uygulamalar başlıklarını derledik.

  1. WhatsAround: Whatsaround, instagram ya da twitter gibi bir sosyal medya ağı. Fotoğraf çekip paylaşınca ve fotoğraf beğendikçe SP yani Shotcoin kazanabileceğiniz bir platform. SP kazandıkça seviyeniz yükseliyor. Uygulamaya arkadaş davet edip arkadaşınız üye olduktan sonra Shotcoin puanlarınız yükseliyor. Davet ettiğiniz arkadaşınız kazandıkça referans olduğunuz için sizde kazanıyorsunuz, sistem bu kadar basit. Shotcoinler birikince Ethereum’a dönüştürüp paranızı istediğiniz zaman çekebilirsiniz. Ethereum'u TL'ye çevirmek için izlenecek adımları internet üzerinden araştırarak edinebilirsiniz.
     
  2. iPoll: Sabırlı insanların kazandığı bir diğer uygulama ise iPoll. Hobilerinizi ve alışverişlerinizi nakde çevirdiğiniz uygulama, piyasa araştırmasına yönelik ve anketlerden oluşuyor.
     
  3. Shutterstock: Fotoğraf çekmesini seviyor ve çektiğiniz fotoğrafları nakde çevirmek istiyorsanız profesyonel fotoğraf uygulaması shutter stock, dünyanın çeşitli yerlerinden milyonlarca üyeye sahip. Yükleyeceğiniz fotoğrafları dolar üzerinden satabilir ve kolayca nakde çevirebilirsiniz.
     
  4. Swagbucks: Oturduğunuz yerden anket doldurarak, reklam izleyerek, uygulama indirerek para kazanabileceğiniz swagbucks, paralarınızı nakde çevirip kullanmanın yanı sıra amazon ya da paypal gibi sitelerde kullanabileceğiniz hediye çeklerine çevirebiliyorsunuz.
     
  5. Cash For Apps: Uygulama yükledikçe kazandıran bir diğer uyulama Cash For Apps, indirdiğiniz her bir uygulama için size kredi veriyor. 300 kredi 1 $'a denk geliyor. Arkadaş davet ettikçe kazancınızın artacağı sistemde, kazandığınız puanları CVS, eBay, Starbucks, Google Play gibi birçok platformda hediye çeki olarak kullanabiliyorsunuz.
     
  6. Tapporo: Tapporo.com kayıt başına 0,60 $ ödüyor. Arkadaşta davet edebileceğin uygulamada, eğer 100 arkadaşınız varsa 60 $ nakdiniz var demektir.
     
  7. Make Money Earn Free Cash: Video izleyrek, anket doldurarak para kazanabileceğiniz bir diğer uygulama Make Money Earn Free Cash. Paypal ödüllerini nakde çeviren tek uygulamadır.

En çok para kazandıran uygulamalar, para kazandıran uygulamalar, kazandıran uygulamalar ile ilgili en çok tercih edilen uygulamaları beğeninize sunduk. Akıllı telefonlarında geçirdiğiniz zamanı nakde çevirmek için size uygun olduğunu düşündüğünüz bu uygulamalardan birini ya da birkaçını indirin ve şimdi kazanmaya başlayın.

Yönetici
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.