1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Alanya’nın Tanıtımı İspanya’da Başladı
Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı Açma

Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı Açma

Günümüz şartlarında bir çok meselemizi internet ağı üzerinden halledebileceğimiz gibi oluşturulmuş.

A+A-

MOBİL BANKALAR DÖNEMİ 

Son teknoloji şartları ile artık ödemeler, satın alımlar ve hatta toplantılar gibi işlerimiz de internet sayesinde yürütmektedir.

Özellikle 2020 yılı başlarında itibaren ülkemizce ; talihsiz bir şekilde tanışmak zorunda kaldığımız Covid19 ,bizleri daha çok teknolojiyi kullanmaya ve internetin bize sunduğu imkanlardan faydalanmaya itmiştir.

Aslında zaten kullanmakta olduğumuz bankaların mobil şube uygulamaları bizler için pek çok kolaylık sağlamakta idi. Bir de pandemi süreci de işin içerisine dahil olunca mobil şubeler popülaritesini arttırmış ve kullanım alanı oldukça yaygınlaşmıştır. Artık internet bankacılığının da bize sunduğu imkanlar şu içerisinde bulunduğumuz dönemde bizi çok rahatlamış ; sıra bekleme ,insanlar ile temas kurma gibi bizleri tedirgin edebilecek yahut rahatsız eden aşamalardan kurtarmıştır.

İnternet Bankacılığı Nedir?

Günümüz şartlarında artık çoğu bankanın müşterilerine internet ağı üzerinden bir takım veriler akabinde sunduğu banka işlemlerimizi yapabilme imkanı veren teknolojidir.

İnternet Bankacılığı ile Neler Yapılabilir?

• Havale
• Eft
• Fatura Ödemeleri
• Gsm işlemleri
• Hesaplarımızın anlık kontrolü
• Dilediğimiz işlem için anında dekont
• Piyasa takibi
• Müşteri işlemleri
• Kartlarımızın aç/ kapa tarzında ayarlanabilecek bütün fonksiyonlarının elimizin altında olması

Ve daha bir çok özellik, bir tık ile oldukça kolay hale getirilmiştir.

Hangi Bankalar Bu Hizmeti Vermektedir?

Ziraat Bankası, Vakıf  Bank , Halk Bank  Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası, Akbank, Albaraka, Kuveyt Türk, Denizbank, İng ve daha birçok banka bu özelliği destekleyerek bizlere hizmet etmektedirler.

Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı Nasıl Yapılır?

Müşterilerine hizmet sunmak ve yöneltilen sorunlara çözüm üretmek konusunda gayet başarılı olan Ziraat Bankası, internet bankacılığında da geri kalmamış ve bizlere bu hizmeti sunmuştur. Ziraat Bankası ile internet ağı üzerinden işlem yapmak isteyen müşteriler;

Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı Açma konusunda bazı sorular yöneltebiliyorlar.

Öncelikle "Müşteri İletişim Merkezi" arayıp, temsilciye bağlandıktan sonra internet bankacılığı için şifre oluşturmak istediğini ifade ederler. Akabinde ise kendilerine birtakım sorular yöneltilip hesabın güvenliği sağlandıktan sonra, tuşlama metodu ile sıralı işlemlerde ilerleyip, sistemde kayıtlı olan telefonu numarasına bir sms gelmesi sağlanır. Tek kullanımlık bir şifre elde ederler. Temsilci ile karşılıklı kurulan yönlendirme ve tuşlamalar sonucu artık bir şifre belirlenir.

Mobil uygulamayı uygulama sağlayıcılarından (app store/google play) temin ettikten sonra T.C. kimlik numarası yahut müşteri numarası girişi yapılıp ardından belirlemiş olduğunuz şifre girilerek artık mobil bankanız aktifleşmiş olur. Formları doldurduktan sonra seçeneklerinizi yapıp ilerleyerek artık ana ekrana ulaşabilir, kategorilere göz atıp; bir bankaya bizzat gitmiş gibi bütün işlemlerinizi birkaç tık ile halledebilirsiniz.

Yönetici
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.