1. HABERLER

  2. SEKTÖREL

  3. Görev Yap Para Kazan
Görev Yap Para Kazan

Görev Yap Para Kazan

Görev yaprak para kazanmak, son zamanlarda popüler olmaya başladı. Görev yaparak ufak miktarlarda harçlık kazanabilirsiniz. Üstelik tek kuruş ödemeden. 

A+A-

İnternetten görev yaparak para kazanmak çok kolay saniyeler içinde size verilen görevleri yaparak para biriktirmeye başlayabilirsiniz.

Görevle Para Kazanma Platformları Nasıl İşler? 

Görevle para kazanma platformu, size çeşitli görevler sunar, sunduğu bu görevler karşısında çeşitli miktarda ödemeyi site içinde bulunan bakiye kısmına yansıtır. Ödeme alt limitine ulaşınca banka hesap, numarasına, iban ve cüzdan hesabınıza ödemeyi talep edersiniz. 

Görev Yaparak Ne Kadar Kazanabilirim? 

Bu tamamen sizin çalışma ve görevleri bitireme durumuna bağlı olarak değişmektedir. 

Görev Sitelerinde Ne Tarz Görevler Mevcuttur? 

İnstagram Beğeni Görevi:

İnstagram üzerinde bulunan markaların gönderileri, kişisel hesaplarda ki gönderileri beğenme görevi verilen ücret genellik ile 0.15-025 kuruş arasına değişiklik gösterir

Gmail Açma Görevi:

Bir diğer görev modeli ise gmail hesap açma görevleridir. Gmail hesabı açarak görevi tamamlarsınız. Genellik ile 10 hesap ve üzeri olarak talep edilir adet başı 0.50 kuruş olarak ayarlanır. 

YouTube Abone ve Beğeni Görevi: 

Çeşitli kanallara abone olmanız ve abone olduktan sonra bazen videoları beğenmeniz beklenir Genellik ile ücreti 025 kuruş olarak ayarlanır. 

Harita Yorum Görevi: 

Bu görevde ise işletmelerin harita üzerinde bulunan konumlarına sanki daha önceden o işletmeye gitmişsiniz gibi doğal yorum ve beş puan vermeniz istenir. Ücreti 30 kuruş ile 40 kuruş arasında değişiyor

Bu görevlerin yanı sıra aşağıda ki maddeler halinde sıralanmış görevlerde bulunmaktadır. 

  • İnstagram takip 
  • Gmail+ hesap açma 
  • Twitter takip 
  • Twitter re-tewet 
  • Facebook sayfa beğenme 
  • Facebook arkadaş ekleme

Gibi görevlerde mevcut. Pandemi döneminde oldukça rağbet gören iş modeli haline gelen görevler para kazanma siteleri ile sizde kendinize çok rahat bir şekilde gelir oluşturabilirsiniz. Zaman içinde ustalaşarak rank paketleri satın alabilir ve bu sayede daha fazla kazanç elde edebilirsiniz. Rank paketleri bronz, gümüş, altın, elmas olarak belirlenir genellik ile. Elmas paket yaptığınız görev başına %30 a kadar varan komisyon sağlar Komisyonlar sizin daha fazla kazanç sağlamanıza olanak tanır. Rank paketleri ücretlidir bazen site yönetimleri dönem dönem çekiliş yaparak ücretsiz olarak dağıtmaktadır. Her görev sitesinde rank paketi bulunmamaktadır. 

Bu yazımızda internetten nasıl görev yaparak gelir elde edebileceğiniz maddeler halinde yazmaya ve anlatmaya çalıştım. Keyifli okumalar.

Yönetici
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.