1. HABERLER

  2. SEKTÖREL

  3. Zorunlu Trafik Sigortası Nedir? Neleri Kapsamaktadır?
Evden İç Çamaşırı Satmak

Evden İç Çamaşırı Satmak

Evde birçok iş geliri mevcut, bunlardan biride evde iç çamaşırı satmak. Peki evde iç çamaşırı satarak para kazanabiliriz gelin yazımızda anlatalım

A+A-

İnternet Üzerinden İç Çamaşırı Satmak

Birinci seçeneğimiz internet üzerinden iç çamaşırı satmak. Çeşitli E-ticaret sitesinde mağaza oluşturarak bu işlemi gerçekleştirebiliriz. Toptan satış yapabildiğimiz gibi adet başında satış işlemi gerçekleştirebiliriz. 

Paketleme Yaparak İç Çamaşırı Satmak.

Bir diğer yöntem olan paketleme işi yaparak iç çamaşırı satmak. Fabrikaların birçoğu kadınlara ve erkeklere evde iş imkânı sunuyor, bunların içinde evde iç çamaşırı paketlenmesi de var. İnternet üzerinden ilanları takip edebilirsiniz. 
pexels-pixabay-209680.jpg

Pazarlama Tekniği ile İç Çamaşırı Satmak

Eğer çevresi geniş biri iseniz bu yöntem ile evden çok rahat bir şekilde iç çamaşırı satabilirsiniz. Çevreniz yardımı ile çok kısa sürede iş almanız ve para kazanmanız mümkün. 

Evde kendi markanızda oluşturmak mümkün, vergi levhası ile evinizi iç çamaşırı atölyesine çevirerek evden çıkmadan gelir elde edebilirsiniz. Tek yapmanız gereken biraz araştırma ve az bir birikim. Gerisi parmaklarınıza ve hayal gücünüze kalmış. 

Evde İç Çamaşırı Atölyesi Kurmak İçin Gerekli İşlemler
pexels-artem-beliaikin-1051746.jpg

Vergi Levhası

Evde atölye kurmak istiyor iseniz vergi levhası almanız gerekiyor. Vergi levhası tüm işletmeler için zorunlu bir uygulama. Ücreti şehirden şehre göre farklılık gösterebilir. 

Ekipman Seçimi 

İç çamaşırı üretmek için profesyonel bir dikiş makinesine ihtiyacınız var. Bunun yanı sıra kendi markanızın adını taşıyan etiketler ve etiket basma makinesine ihtiyacınız olacaktır. 

Patent İşlemleri
pexels-pixabay-54265.jpg

Sırada oluşturduğunuz markanın patentini almakta. Bunun için şehrinizde bulunan noterliğe başvurmanız gerekmektedir. Patent işlemlerinin ücreti her iş için farklılık göstermektedir. 

Bu işlemlerin ardından marka oluşumunuz tamamlanmaktadır. Sıra üretim ve yapım aşamasında. 

Ücret Belirleyin

Satış için ücret belirleyin ve vergi dairesine bu ücreti beyan edin. 

Kumaş Seçimi

Kumaş seçimini belirleyin, kumaş seçimi çok önemli. Kumaşın kalitesi ve dokusu müşteri bulmanız için önemli bir faktör. 

Üretim Aşaması 

Tüm bu işlemlerin ardından artık üretim aşamasına geçebilirsiniz. Üretim aşaması işin en zevkli kısmı. Hayal gücünüz ile çok kısa sürede aranılan marka haline gelebilirsiniz. 

Evden iç çamaşırı üretmek ve satmak son derece keyifli bir iştir. İster tek yapın ister aileniz ve arkadaşlarınız ile yapın.

Yönetici
Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.