1. HABERLER

  2. MEDYA

  3. Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinden Haberler
Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinden Haberler

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinden Haberler

TV8’in çarşamba günleri yayınlanan gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış dizisi "Doğduğun Ev Kaderindir" ünlü psikolog ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun notlarından senaryoya uyarlanmış bir dizidir.

A+A-

TV8’in çarşamba günleri yayınlanan gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış dizisi Doğduğun Ev Kaderindir ünlü psikolog ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun notlarından senaryoya uyarlanmış bir dizidir.

Baş rollerini İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in rol aldığı dizide Zeynep karakteri çocukluğundan bu yana yaşamış olduğu travmaları bir psikoloğa anlatır ve hikaye başlar.

Yıllarca kendi ailesinden başka bir ailede büyüyen Zeynep büyüyüp meslek sahibi olduktan sonra eski mahallesine ve annesine geri döner. Annesinin isteği üzerine hiç tanımadığı Mehdi ile evlenir.

2019 yılında ilk sezonu yayınlanan dizinin yeni sezonunda birbirlerinden farklı dünyalarda büyüyen Mehdi ve Zeynep boşanırlar. Zeynep mahalleden taşınarak farklı bir ev tutar. Ayrıca avukat olan Zeynep staj için yeni sezonda Barış karakteri ile dizide rol alan Engin Öztürk’ün avukatlık bürosunda işe başlar. Barış’la aralarında ki yakınlaşmalar Mehdi’yi çılgına çevirir ve yapmaması gereken şeyler yapmaya başlar. Barış ise Mehdi’nin açıklarını bularak Zeynep’in Mehdi’den soğuması için elinden geleni yapar.

2021 yılında yayınlanacak bölümlerde Barış ve Zeynep arasında ki yakınlaşmalar devam ediyor olacak.

Müjgan’ın Ölümü Mehdi Ve Zeynep’i yakınlaştıracak mı?

Zeynep Kumral’ın canlandırdığı Mehdi’nin ablası Müjgan yeni sezon da diziye veda etti. Yıllardır kavuşamadığı sevdiği Burhan tarafından öldürülen Müjgan her ne kadar Mehdi ve Zeynep’in arasını bozmak için elinden geleni yapsa da Zeynep’te bu ansız ölümden çok etkilenmiş ve Mehdi’nin yanında olarak ona destek olmaya çalışmıştır.

Ayrıca dizi Müjgan’ın sevdiği adam tarafından öldürülmesi konusunu senaryosunda işleyerek gündemdeki sosyal konulara karşıda ne kadar duyarlı olduğunu gösterdi. Dizi senaristleri 2021 yılında yayınlanacak bölümlerde de bu duyarlılığa devam edecekler.

Dizide Son Bölümde Neler Oldu?

Bir önceki bölümde Zeynep Mehdi için uzaklaştırma kararı aldırmış ve karakola şikayet etmişti. Bunun Üzerine Mehdi Zeynep’i bayıltarak kaçırır. Bunun üzerine Barış, Zeynep’in ailesi ve Mehdi’nin ailesi ayaklanır. Polislere konuyu aktarırlar. Her yerde Zeynep’i aramaya başlarlar.

Bu esnada Mehdi’yi ikna etmeye çalışan Zeynep bir türlü başarılı olamamıştır. Mehdi’nin tek amacı Zeynep’i annesine götürmek ve helallik aldırmaktır. Tüm bu karmaşanın arasında bir de Benal’in sancıları tutar ve doğum yapar.

Mehdi’yi helikopterle emniyet güçleri bulur ve yolunu kesip Zeynep’i kurtarırlar ve Mehdi nezarete atılır.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler