1. HABERLER

  2. MEDYA

  3. Pano Tasarım Yarışmasında Dereceye Giren Okullara Ödülleri Verildi
Kanal D'nin Yeni Gözde Dizisi Sadakatsizde Neler Oluyor?

Kanal D'nin Yeni Gözde Dizisi Sadakatsizde Neler Oluyor?

Kanallar arasındaki reyting savaşlarına Kanal D’nin yeni dizisi "Sadakatsiz" ’de katıldı. Baş rollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Burak Sergen gibi ünlü oyuncuların oluşturduğu dizi BBC Studios’ın Dr. Foster dizisinden uyarlanmıştır.

A+A-

Kanallar arasındaki reyting savaşlarına Kanal D’nin yeni dizisi Sadakatsiz ’de katıldı. Baş rollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Burak Sergen gibi ünlü oyuncuların oluşturduğu dizi BBC Studios’ın Dr. Foster dizisinden uyarlanmıştır.

Çarşamba Günlerinin sevilen dizisi haline gelen Sadakatsiz ‘de genç ve başarılı bir doktor olan Asya mimar olan eşi Volkan için kendi memleketinden çıkıp Tekirdağ’a yerleşmiştir. Volkan’a işi konusunda tüm maddi desteği sağlayarak birlikte bir düzen kurmuşlar ve bir de oğulları olmuştur. Eşi Volkan ve Oğlu Ali ile çekirdek bir aile olarak huzurlu bir şekilde yaşayan Asya’nın bir gün Volkan’ın şalında sarı uzun bir saça rastlaması ile tüm hayatı alt üst olur.

Hem eşi Volkan hem de dostları tarafından aldatıldığını öğrenen Asya Volkan’a itiraf etmesi için bir fırsat verse de Volkan bu fırsatı kaçırmış ve hikaye başlamıştır.

İlerleyen Bölümlerde İzleyenleri Neler Bekliyor?

Volkan’ın ihanetinin ortaya çıkması ile her şey çorap söküğü gibi ortaya çıkmaya başlamıştır. Her şeyini kaybeden Volkan risk alıp Derin ile birlikte 2 yıl boyunca yurt dışında yaşadıktan sonra ülkesine, memleketi Tekirdağ’a geri dönmüştür. Geri dönüşlerini gösterişli bir organizasyon ile herkese duyuran Volkan Derin Arslan çifti Asya ile uğraşmaya devam etmektedirler.

Oğlu ile yaşamına devam etmeye çalışan Asya ile sürekli uğraşan Volkan Asya’nın korku dolu günler geçirmesine sebep olacaktır. Para karşılığı tuttuğu adamlarla Asya’yı korkutmaya çalışan Volkan içten içe Asya’ya ve Asya ile birlikte yaşadığı hayata özlem duymaya devam edecek Derin’i Asya’ya benzetmeye çalışacaktır. Bunu yavaş yavaş hisseden Derin belli etmemeye çalışsa da Volkan’ın yapmaya çalıştıklarına anlam verememektedir. Ayrıca oğlu Ali’yi de almak için çabalayan Volkan bakalım ilerleyen bölümlerde Ali’yi kendi tarafına çekebilecek mi?

Son Bölümde Neler Oldu?

Dönüşlerini görkemli bir parti ile kutlayan Volkan ve Derin Tekirdağ’da kendilerini yeniden kabul ettirdiler. Dönmelerindeki tek amacın yeni bir hayat kurup Volkan’ın oğlu Ali’yi yanına almasının olduğuna inana Derin Volkan’ın Asya ile ilgili yaptıklarıyla ve söylemleri ile karşılanınca kıskançlık krizlerine girmiştir.

Ayrıca Asya’yı korkutmayı hedefleyen Volkan Asya’nın camını kırdırarak bunu başarmıştır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler