1. HABERLER

  2. MEDYA

  3. Masumlar Apartmanı
Masumlar Apartmanı

Masumlar Apartmanı

Türk televizyon tarihi, her geçen gün bünyesine yeni adayları ekleyerek devam etmektedir. Nitekim bu süreç içerisinde, gerek sahip olduğu konu gerekse hikayeyi gerçekçi bir şekilde işleyişinden "Masumlar Apartmanı dizisi" dikkatleri üzerine toplamaktadır.

A+A-

Türk televizyon tarihi, her geçen gün bünyesine yeni adayları ekleyerek devam etmektedir. Nitekim bu süreç içerisinde, gerek sahip olduğu konu gerekse hikayeyi gerçekçi bir şekilde işleyişinden "Masumlar Apartmanı dizisi" dikkatleri üzerine toplamaktadır. 15 Eylül 2020 tarihi itibariyle başlayan dizi, halen yayınlanmaya devam etmektedir. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı romanından uyarlanan Masumlar Apartmanı, sahip olduğu psikolojik konular ile Türk dizi tarihine yeni bir tarz getirmiştir. TRT kanalında yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı, yüksek oranda izleyici sayısına sahipken birçok platformda da gündem konusu olmaya devam etmektedir.

Masumlar Apartmanı Dizisi Konusu

Gerçek hayat hikayelerinden esinlenerek uyarlanmış olan Masumlar Apartmanı, gerek konu gerekse işleyiş bakımından oldukça önemli bir eserdir. Peki, birçok kişi tarafından büyük ilgi gören dizinin konusu nedir?

Dizi, psikolojik rahatsızlıklarından ötürü yaptıkları hataların farkında olmayan kişilerin yaşamlarını ele almaktadır. Bu kişiler Gülben (Merve Dizdar), Safiye (Ezgi Mola) ve Han (Birkan Sokullu) karakterleridir. Dizinin başlarında Han karakteri her ne kadar normal biri gibi görünse de ilerleyen zamanlarda psikolojik sorunlarının olduğunu görmekteyiz. Peki, tedaviyi reddeden bu kişileri iyileştiren etken sevgi mi olacak?

Safiye ve Gülben, temizlik ve çeşitli konularda psikolojik rahatsızlıklara sahip iki kız kardeştir. Ailesiyle aynı evde yaşam süren kardeşler, hasta babaları ve kardeşleriyle aynı evi paylaşmaktadır. Ailenin geçimini sağlayan Han, maddi durumu iyi olan bir iş adamıdır. Ailenin çoğu sorumluluğunu ise Han yüklenmektedir.

İnci ise, erkek kardeşi ve dedesi ile aynı evde yaşayan radyo programcısı bir genç kızdır. Bir çeşit kaza sonucu yolu Han ile kesişmekte ve tanışmalarına neden olmaktadır. Han ve İncinin tanışması ile seyirci yavaş bir şekilde karakterleri tanımaya ve olay örgüsünü çözmeye başlayacaktır.

Masumlar Apartmanı Kadrosunda Kimler Yer Alıyor?

Masumlar Apartmanı, ünlü isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ile TRT 1 kanalında gösterime girdiği ilk günden itibaren seyircileri kendine hayran bırakmayı başardı. Birçok platformda gündem konusu olan dizinin kadrosu ise şu şekilde;

  • Birkan Sokullu (Han)

  • Ezgi Mola (Safiye)

  • Merve Dizdar (Gülben)

  • Farah Zeynep Abdullah (İnci)

  • Uğur Uzunel (Esat)

  • Tansel Öngen (Naci)

  • Barış Bağcı (Cüneyt)

  • Hasibe (Açelya Devrim Yılhan)

  • Safiye’nin Çocukluğu (İrem Kübra Bakırtaş)

  • Naci’nin Çocukluğu (Sidar Tublek)
     

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler