1. HABERLER

  2. MEDYA

  3. Sefirin Kızında Tüm Sırlar Ortaya Çıkıyor
Sefirin Kızında Tüm Sırlar Ortaya Çıkıyor

Sefirin Kızında Tüm Sırlar Ortaya Çıkıyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinde çekimleri devam eden "Sefirin Kızı dizisi" pazartesi günleri reytingleri kasıp kavurmaya devam ediyor. "Sefirin Kızı son bölümü" merak eden izleyiciler için en iyi dizi analizi haber detayında..

A+A-

Muğla’nın Bodrum ilçesinde çekimleri devam eden Sefirin Kızı Dizisi pazartesi günleri reytingleri kasıp kavurmaya devam ediyor. Baş rollerini Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek’in oynadığı yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ ın yaptığı reyting rekortmeni dizi yarıcının oğlu ve sefirin kızının hikayesini anlatmaktadır.

Küçük yaşta birbirlerine aşık olan Sancar Ve Nare tam birbirlerine kavuşmuşken Nare’ nin ortadan kaybolması ve onu bir daha kimsenin görememesi üzerine destanları başlamıştır.

Nare’ nin kayboluşundan bu yana saklanan tüm sırlar geçtiğimiz bölümlerden bu yana yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor.

Sefirin Kızı yeni sezonda Akın’ın kardeşi Sahra’nın da diziye dahil olması ile birlikte senaryoya yeni sırlar eklendi. Menekşe’nin sahte hamileliği, Sahra’nın Loki’ yi öldürmesi, Ceylan’ın Kahraman’dan doğacak olan bebeğinin Efeoğlu Konağına erkek torun olarak girecek olması izleyenleri ekranlara kilitledi.

Sefirin Kızı son bölümde tüm bu sırların ortaya çıkması ile izleyiciler bir sonraki bölümde neler olacağını merakla bekliyor.

2021 yılında da Sefirin Kızı sezon finaline kadar izleyicilerini ekrana kilitleyip reytinglerde üst sıralara oturacak olan dizi NGM 03 Medya’ya ait bir projedir.

Yahya ile Elvan’ın Araları Düzelecek mi?

Yahya’nın şirkette söz sahibi olmak için hırslanması Yahya’yı yanlış yollara sürüklemiştir. Menekşe’ye verdiği kozlar neticesinde hatalı karar almaya devam etmiştir. Bu durum Elvan’la arasının bozulmasına sebep olmuştur. Elvan’la arası bozulunca Dudu ile yakınlaşan Yahya bu durumu herkesin öğrenmesi ile evden kovulmuş ve Elvan’la boşanma kararı almışlardır. İlk başta boşanmak istemeyen Yahya’nın fikri değişse de şimdi de Elvan’ın kararı değişmiş ve boşanmaktan vazgeçmiştir. Elvan evlilik oyunu oynarken Halise Efe çiftin arasının düzelmesi için 2021 yılında yayınlanacak bölümlerde de çeşitli girişimlerde bulunmaya devam edecektir.

2021 Yılında ki Bölümlerde İzleyicileri Neler Bekliyor?

Birçok sırrın açığa çıkması ile yeni sezonda da izleyicilerini ekrana kilitleyen Sefirin Kızı dizisinin 2021 yılında yayınlanacak bölümlerinde Sancar ve Nare kavuşacak mı merak konusu. Son bölümünde Nare ve Sancar’ın yakınlaşması ilerleyen bölümlerde çiftin tekrar kavuşacağının sinyallerini verdi.

Halise Efe’nin kalp rahatsızlığı ve ameliyat olmak için sunduğu şart tüm gidişatı değiştirecek.

Sefirin Kızı yeni sezonda Yahya’nın, Dudu’nun Kahraman’ın adamı olduğunu öğrenecek olması ve sırf ondan laf almak için yakınlaştığını anlaması da 2021 yılında yayınlanacak bölümlerde yer alacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler