1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. En İyi Saç Tıraş Makinesi Tavsiyeleri
En İyi Saç Tıraş Makinesi Tavsiyeleri

En İyi Saç Tıraş Makinesi Tavsiyeleri

Saç tıraşı temel ihtiyaçlarımız arasında yer alan, psikolojik olarak da kendimizi iyi hissetmemiz de önemli rol oynayan bir işlemdir.

A+A-

Saç tıraşı hem hijyen açısından hem de estetik açısından kişinin temel ihtiyacıdır. Zamanın gelişmesi ile birlikte teknoloji de gelişmiştir ve çoğu insan gerekli ekipmanı sağladığı takdirde kendi saçını kendi tıraş etmeye başlamıştır. Özellikle günümüzde erkeklerin en çok kullandığı bakım üzerine olan teknolojik ürün de tıraş makineleri de. Teknoloji ile birlikte gelişen tıraş makineleri, birçok farklı özelliği sayesinde tıraş işlemini daha kolay hale getirmiştir. Bu nedenle saç tıraş makinesi tavsiyeleri almak isteyen çok fazladır. Aynı zamanda güzellik merkezleri de işlerini daha profesyonel hale getirmek için saç tıraş makinesi tavsiyeleri almaktadır. En iyi saç tıraş makineleri;

  1. Braun Saç Kesme Makinesi HC5090

Braun markası teknoloji alanında kendini kanıtlamış markalardan biridir. Saç tıraş makinesi alanında kendini geliştirmeyi başaran Braun markası saç tıraş makinesi tavsiyeleri arasında en iyilerdendir. Braun’un HC5090 modelli makinesinin bıçaklarının keskinliği seneler dahi geçse ilk gün ki gibi keskin kalabiliyor. Geniş bir şekilde konumlanan bıçaklar sayesinde kolay kesim sağlayan makine, tıraş sırasında meydana gelebilecek olan çekme ya da koparma gibi durumları da ortadan kaldırmayı başarmıştır.

Kutunun içerisinden çıkan şarj standı sayesinde hem kolay hem de hızlı şarj etmeniz mümkün. 3- 24 mm arasında ayarlanma fırsatı sağlayan taraklarının yanı sıra 14- 35 mm arasında ayarlanabilen ayrı bir tarak daha bulunur. Aynı zamanda kılları kolay temizlemek için temizlik fırçası, cihaz yağı ve kolay şarj olabilmesi için akıllı priz yer alır.

Tarakların çok çeşitli olması saçın istenilen uzunlukta ya da kısalıkta kesmeniz için birçok kolaylık sunuyor. Tarakların uzunluğu 3 mm ile başlayarak 35 mm arasında değişir. Oldukça kaliteli malzemeye sahip olan ürün, kullanıcılar tarafından da oldukça beğenilmektedir.

  1. Philips Multigroom 3000 Series Tıraş Makinesi

Ürün 240 watt’lık bir güce sahip olduğu için daha hızlı ve daha güçlü bir performans sağlar. Kablosuz kullanım sayesinde hem daha kolay hem daha bağımsız performans sağlamak mümkündür. Şarj konusunda başarısı tartışılan ürün 16 saat içerisinde tam anlamıyla şarj olurken 1 saat gibi bir süre şarjı dayanmaktadır. Kuru tıraş imkanı sağlayan makine bu anlamda da cilt dostudur. Ürünü saç, sakal, kulak ve burun bölgelerini tıraş etmek için kullanabilirsiniz.

  1. Dearling RF-128 Profesyonel Şarjlı Saç Sakal Traş Makinesi

Ürün hem saç hem de sakal kesimi denilince  saç tıraş  makinesi tavsiyeleri arasında ilk akla gelenlerden bir tanesidir. T bıçak sistemi sayesinde her saç ve sakal tipinde istenilen uzunluğu sağlamak mümkündür. Özel olarak üretilen bıçak sistemi sayesinde kolay bir şekilde bıçakları sökülüp takılabilir. Ürünü bütün sakal tipleri, istediği şekilde kullanabilir.

Ürün sakal tıraşında saç tıraşına nazaran daha başarılı sonuçlar doğurmaktadır. Saç tıraşında ise ense bölgesinde yüksek oranda bir başarıya sahiptir. Paketin içerisinde birer adet yağ, fırça, dört adet olmak üzere üç, altı, dokuz ve on iki mm tarak yer almaktadır. Bu sayede istenilen uzunluğu sağlamak oldukça kolaydır. Tıraş sırasında çok rahat fark edilen diğer bir özelliği ise bıçaklarının oldukça keskin olmasıdır. Uzun yıllar boyunca keskinliğini koruyan bıçaklar sayesinde tıraşınız hiç zorlanmadan, kopma, çekme ya da tahriş yaşanmadan gerçekleştirilmektedir. Sakal ve ense tıraşını kuaföre gitmeden kendi yapmak isteyen herkesin işine yarayacak oldukça güzel bir makinedir.

Editör
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.