1. HABERLER

  2. MEDYA

  3. Necati Şaşmaz "Kurtlar Vadisi Kaos" Hakkında Son Noktayı Koydu
Necati Şaşmaz "Kurtlar Vadisi Kaos" Hakkında Son Noktayı Koydu

Necati Şaşmaz "Kurtlar Vadisi Kaos" Hakkında Son Noktayı Koydu

Son günlerde çokça yazıldı, çizildi "Kurtlar Vadisi" serisi devam edecek mi? Dizi hayranlarını sevindirecek açıklama ilk ağızdan yapıldı. Necati Şaşmaz: "Kurtlar Vadisi Kaos" başlıyor dedi. Kurtlar Vadisi Kaos dizisinde eski oyuncular olacak mı?

A+A-

Türkiye'nin efsane dizilerinden ilki olan "Kurtlar Vadisi" serisinin devamı nihayet geliyor. Yayımlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran efsane dizi, 15 Ocak 2003 tarihinde Show TV kanalında izleyiciyle buluşmuş ve 97 bölüm olan Kurtlar Vadisi dizisi, her bölümüyle sevenlerinin akıllarında büyük bir iz bırakmıştı. Kurtlar Vadisi dizisi 29 Aralık 2005 tarihinde Kanal D kanalında final yapmıştı.

Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi 19 Nisan 2007 tarihinde yayınlanmaya başladı. İlk olarak pusu dizisi Show TV kanalında sevenleriyle buluştu. Devamında ise, Star TV, ATV, TNT kanalının kapanmasından dolayı tekrar ATV ekranlarında, son olarak ise Kanal D ekranlarında sevenleriyle buluşmaya devam etti. İlk serisi olan Kurtlar Vadisi gibi oyuncu kadrosu olmasa da, ( Laz Ziya, Tombalacı, Testere Necmi, Kılıç, Hüsrev Ağa, Mehmet Karahanlı gibi) Pusu dizisi de zamanın en çok izlenen dizileri arasında devamlı zirvede kalarak 300.cü bölümde finale gitmiştir. 

Kurtlar Vadisi Kaos
İşte sevenleri merak içinde bırakan havadis... Son günlerde çokça söz edildi Kurtlar Vadisi Kaos. Basına yapılan çeşitli açıklamalar, dedikodular, komplo teorileri, Kurtlar Vadisi serisi devam edecek mi? Kurtlar Vadisi dizisi başlayacak mı? Başlamayacak mı? Ne zaman oynayacak? Eski oyunculardan Memati, Abdülhey olacak mı? Çakır geri gelecek mi? Gibi çokça konuşuldu, araştırıldı, yazıldı ve çizildi... Şimdilik bahsi geçen isimlerin oynayıp, oynamayacağı gündemde yok. Lakin dizinin seyrine ve gidişatına göre önemli sürprizler olabilir.

Necati Şaşmaz yani Kurtlar Vadisi dizisiyle sembolleşmiş, vadiye hayat vermiş kişi "Polat Alemdar" geçenlerde resmi olarak açıklama yaparak milyonları sevindirdi. Kurtlar Vadisi Kaos dizisi, 2021 Şubat ayında izleyicisiyle buluşuyor. Bu müjdeli haber direk ilgili ağızdan yapıldığı için oynayacak mı? Oynamayacak mı? Gibi bütün akılda kalan sorularını da cevaplamış oldu

NECATİ ŞAŞMAZ DİZİ HAKKINDA ŞU DETAYLARI PAYLAŞTI:
"Kaos yönetimi diye bir ideoloji var. O ideolojide dünyayı kaosa yöneltip, kaos ile yönetmek. Biz de bu kaos yönetiminden nasıl kurtulabiliriz, nasıl çıkış sağlayabiliriz derdini anlatmaya çalışacağız... Kaos durumlarında elimizden neler alınır, nelere karşı savaşmamız gerekir, nelerden muzdarip olabiliriz. Bunları hikayemizde anlatmaya çalışacağız." Şaşmaz, dizinin iddiasını şu sözlerle ortaya koydu: "Yakın coğrafyamızda, körfez olsun, bu civardaki ülkelerde, siyasi ve coğrafi denklemde bizler nerede olacağız, nasıl duracağız, neler yapabiliriz. Bunları irdeleyecek hikayelerimiz olacak. Global anlamda da Myanmar'dan Afganistan'dan Makedonya'ya hatta Amerika'ya uzanan hikayeler olacak diye şimdiden müjde verebilirim."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.