1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. En İyi Saç Kurutma Makine Modelleri Fön Makinesi ve Fiyat Listesi!
En İyi Saç Kurutma Makine Modelleri Fön Makinesi ve Fiyat Listesi!

En İyi Saç Kurutma Makine Modelleri Fön Makinesi ve Fiyat Listesi!

Özellikle soğuk havalarda bire bir olan "saç kurutma makinesi" en büyük ihtiyaçlarımızdan birine dönüşmektedir. Kurumamış saçla dolaşmanın zararlarını hepimiz biliyoruz. Sizler için saç kurutma makinaları (fön makinesi) ve fiyatlarını derledik.

A+A-

Bu durumu önlemenin yolu da saç kurutma makinelerinden geçiyor. Bu yüzden sizler için bu yazımızda bu yıl en çok tercih edilen ve en iyi saç kurutma makinelerini derledik.

Arzum AR5046 Fold Away Siyah Saç Kurutma Makinesi

Katlanabilir sapı sayesinde oldukça portatif bir saç kurutma makinesi olan Arzum Fold Away, sahip olduğu büyüklüğü ile kullanıcı bireye kolay saklama, barındırma imkanı sunuyor. 2300W motor gücüne sahip olan saç kurutma makinesi ile saçınızı hızlı ve kolay bir şekilde kurutabilirsiniz. Ekstra olarak difüzor başlığına sahip yeni bir modeldir. Kıvırcık ya da dalgalı bir model sevenlerin bayılacağı bir başlıktır. Saçınız düz olsa bile bu özel başlık sayesinde istediğiniz şekle girebilir. Bu modelde bulunan hava çıkış filtresi sayesinde biriken saç ve tozları kolayca dışarı atabilmenizi sağlar.

Bu muhteşem ürünün fiyatı ise sadece 120 TL

Fakir Gloria Saç Kurutma Makinesi

Bu model boyut olarak daha ufak ve portatif bir üründür. Gloria saç kurutma makinesinin performans gücü oldukça yüksek. 2200 Watt’lık gücü sayesinde rahatça kullanabileceğiniz bu modelde 3 farklı sıcaklık ayarı ve 2 kademeli hız ayarı da mevcuttur. Difüzör başlığını soğuk fön düğmesi ile beraber kullandığınızda saçınıza çok daha kolay kalıcı şekil verebilirsiniz. 1,8 metrelik bir kabloya sahip olan Gloria saç kurutma makinesi nin fiyatı da oldukça uygun
Sadece 97.49TL

Remington Keratin Protect AC İyon Saç Kurutma Makinesi

Gerçekten profesyonel bir saç kurutma makinesi istiyor ve bu makineyi sık bir şekilde fön ve saç şekillendirme gibi işler için kullanıyorsanız bu model tam size göre. 2200 Watt’lık gücü ile yüksek bir performansa sahip olan Remington İyon saç kurutma makinesinin 3 adet farklı başlığı bulunuyor. Özellikle saçlarınız çok kabarıyorsa ya da yıpranmışsa bu model tam size göre bir model. İçinde olduğu keratin ve badem yağı ile zenginleştirilmiş bir seramik ızgarası sayesinde ısıyı saçınızın ihtiyacına göre eşit bir şekilde dağıtıyor ve yıpranmasını engelliyor.

Bu harika ötesi profesyonel saç kurutma makinesi sadece 332.95TL

Raks Lia Saç Kurutma Makinesi

1000 Watt’lık güce sahip olan genellikle seyahat için kullanılan Raks saç kurutma makinesi ile saçlarınızı kolayca kurutabilirsiniz. Çantanızda neredeyse hiç yer kaplamayacak şekilde küçük bir yapısı olan bir makinedir Aynı zamanda katlanabilir bir model olması da seyahatler için oldukça kullanışlı olmasını sağlıyor. Fiyat performans ürünü olan Lia saç kurutma makinesini özellikle çok fazla seyahat eden biriyseniz satın almanızı tavsiye ederim.

Bu makine sadece 41.93TL

ValeraSwiss Nano9400

ValeraSwiss Nano, 2400W AC Motoru sayesinde uzun süreli kullanım ve profesyonel kullanım için gayet uygundur. Birbirine dolaşmayı engelleyen 3 metre kablo sayesinde fazla yer kaplamadan kolay bir şekilde saklayabilirsiniz. 6 ve 7,5 cm 2 adet dar üfleme başlığı da bulunuyor. Aynı zamanda çıkarılabilen arkasında bulunan filtresi sayesinde biriken tozları kolaylıkla temizleyebilirsiniz.

Bu profesyonel saç kurutma makinesinin fiyatı sadece 637.23TL

Braun Satin Hair 7 Lonte

Elektriklenmeyi engelleyen muhteşem iyon teknolojisi sayesinde saçınıza rahatlıkla şekil verebilir ve fön çekebilirsiniz. Braun Satin Hair 7 de bulunan nem seviyesini dengeleme özelliği ile aktif iyonlar saçınızdaki nem düzeyini düzenleyerek saçınızın daha kolay şekil almasını sağlıyor.
Fiyatı ise 578.93TL

Değerli okurlarımız bugün sizlere en uygun, en profesyonel, en kolay kullanımlı saç kurutma makinelerini derledik. Aklınıza en iyi geleni satın alabilirsiniz. Lütfen takipte kalın değerli okurlarımız.
 

Editör
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.