1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. AZERBAYCAN’IN SİBEL CAN’INDAN TÜRKÇE ŞARKI! ”ŞEBNEM TOVUZLU”NUN YENİ PROJESİ YAYINDA!
En İyi Mini Fırın Modelleri ve Fiyatları 2021

En İyi Mini Fırın Modelleri ve Fiyatları 2021

Zamanımızın aktif ve yoğun şehir hayatı, bizleri git git küçülen evlerde yaşamaya mecbur bırakıyor. Bu yazımızda sizlere "en iyi mini fırın modelleri" ve "en iyi mini fırın fiyatları 2021" ev fırınları hakkında bilgilendirmede bulunduk. Detaylar haberde..

A+A-

Ankastre mutfaklardaki fırınlarında zamanla küçülmesi, küçük tasarlanması da bu yüzdendir. Elektrik fiyatlarına zam gelmesi, gittikçe küçülen evlerde koku problemi, geniş ailelerde fazladan fırına ihtiyaç duyulabilmesi gibi nedenler de mini fırınları öne çıkaran etkenlerdendir. Size bu yazımızda sizler için en kullanışlı, kaliteli, güzel fırınları derledik.

Fakat başlamadan önce mini fırın nedir onu anlatmak istiyorum. Teknolojinin çok hızlı büyümesiyle birlikte üreticiler mini fırın işlevi görebilecek, fakat farklı yolları kullanan birçok fırın tarzı ürün ürettiler. Cam kap içinde ekstra pişiriciler, tatlı tezgâhı gibi döne döne pişiren cihazlar, üst düzey ihtiyaçlara hitap eden profesyonel sayılabilecek buharlı ve basınçlı pişirme teknikleri konumuzun dışında kalıyor. Mikrodalga fırınlar ise komple başka bir konu

Genelde mini fırın almak için çevrenize sorduğunuzda ya da internetteki yorumlardan baktığınızda, aklınız komple karışacaktır. Çünkü kimileri mini fırınları, diğer normal, büyük fırınlardan bir farkının olmadığını düşünürken, bir kısım ise tamamen işe yaramaz boş bir cihaz olduğunu savunmaktadır. Bu nedenle yapacağımız iş sizin neye ihtiyacınız olduğunuzu bilmenizdir. Hadi gelin hep birlikte mini fırınların en temel özelliklerine bakalım.

Temel Mini Fırın Özellikleri

Ergonomi: Fırının iyi bir iç ışıklandırması olması sizin işinize yarayabilecek bir ek özelliktir. Çünkü bu sebeple kapağını açmanıza gerek kalmadan kolayca içerisini görebileceksiniz. Küçük olmasından dolayı kolay bir temizlik yapmanızı sağlar. Fırınınızın boyutları ve ağırlığı da ergonomik tasarım açısından önemlidir

Yalıtım: Bir mini fırında olması gereken en gerekli özelliklerinden biridir. Fırınınızın elektrik tüketimini de yiyeceklerin eşit pişmesini de ayarladığınız sıcaklığın gerçekleşmesini de yalıtımın kalitesi belirler.

Kapak: Yalıtımdan sonra en iyi özelliklerden diğeridir. Birçok mini fırının iyi bir yalıtımı olsa da kapak kaliteleri verimli çalışmalarını etkiler. Ayrıca kapağın estetik bir görüntü sunması da önemlidir. Çift camlı kapaklar ise, contalı olması ya da araya dökülebilecek bir malzemenin temizlenmesi büyük önem taşır. Unutmayın en iyi yalıtımlı fırında bile kapağı açtığınız zaman ısısı düşecektir.

Pişirme Opsiyonları: Fırının küçük olmasına kanmayın. Turbo önemlidir. Turbo ile içeride oluşan, sıcak havayı sıcaklığın tüm yüzeylere işlemesini kolaylaştırır. Piliç çevirme özelliği de biraz sevdalısına olsa da iş görecektir.

Simfer Albeni M4207

Yuvarlak tepsi, geleneklerinden vazgeçemeyenler için muhteşem bir ürün. Turbo seçenekleri de mevcut M4207’nin iç aydınlatması da kapağı da gayet muhteşem. 42 litrelik iç hacmiyle M4207 de efsane bir iç hacmi var. Bu muhteşem fırının fiyatı 269 TL

Arzum AR253 Cookart

AR253 cookart, 35 litre iç hacme sahip. 2 adet 800 watt’lık ısıtıcısı bulunan modelin ısıtıcıları da istediğiniz gibi kontrol edebiliyorsunuz. İç aydınlatması da muhteşem olan bu model, yer sıkıntısı yaşayanlar için gayet güzel bir fırındır. Üründe turbo fan özelliği de mevcut. Bu fanın kapalı tutulmasını önermiyoruz çünkü fansız pişirme yapan fırınlar eşit pişirmeme özelliğinden biraz şikayetçiler. 164 TL lik bir fiyatı ve 13 kg ağırlığı bulunuyor.

Luxell LX3675 Usta Börekçi

İşte bir mini fırın iş görüyor mu görmüyor mu tartışmalarının baş sebeplerinden. Öğrenci dostu bir fırındır gayet küçük ve uygun fiyatlı. Tabi biraz sorunları da bulunmuyor değil. Kapağının ısı sızdırması en büyük problemlerinden biridir. Alıp almamak tamamen sizin özgün kararınızdır. Ancak bu ürün ile şahane börekler yapanlar, gerçekten usta birer börekçi olabilir. Ürünün fiyatı ise sadece 179 TL

Editör
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.