1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Emre Zengin Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Ne İş Yapar?
En İyi Bulaşık Makinesi Modelleri Nelerdir? 2021

En İyi Bulaşık Makinesi Modelleri Nelerdir? 2021

"Bulaşık makineleri" neredeyse her evde bulunan ve hayatı büyük oranda kolaylaştıran makinelerden birisidir. "Bulaşık makinesi" enerjiden tasarruf etmenizi sağlarken aynı zamanda gereksiz su kaybetmenize de engel olur.

A+A-

Birden fazla programla birlikte çalıştırılan bulaşık makinenizi doğa dostu markalardan seçmeniz halinde ise hem kendinize hem de doğaya katkınız olmuş olur.

Bulaşık makinesi almak isteyen herkesin aklında ki ilk soru hiç şüphesiz ki en iyi bulaşık makinesi modelleri nedir? Sorudur. Bulaşık makinesi almak isteyen herkes birçok farklı siteden, kişiden, mağazadan bulaşık makinesi modellerine bakarak bütçesine uygun olan ve en işlevsel makineyi seçmeyi hedefler. Bulaşık makinesi evin temel ihtiyaçlarından biri olduğu için, her bütçeye uygun fakat özellik bakımından farklılık gösteren makineler bulunmaktadır. Pek en iyi bulaşık makinesi modelleri nelerdir?

  1. Siemens SN234I00DT iQ300

Siemens teknoloji dünyasında adından sıkça bahsettiren ve oldukça başarılı bir markadır. Bulaşık makinesi üretiminde de oldukça başarılı olan markanın ürünleri en iyi bulaşık makinesi modelleri nelerdir? Sorusuna verilen ilk cevaplardan biridir. Siemens SN234I00DT İQ300 bulaşık makinesinin içerisinde yer gövdesinin paslanmaması adına 10 yıl garanti vermektedir. Makinenin temel unsurlarından olan motoru aşınmaz iQdrive motoruyla çalışmaktadır. Bu motor hem daha sessiz hem daha verimli ve uzun ömürlü çalışabiliyor. Aynı zamanda makinenin sahip olduğu dosageAssist teknolojisi sayesinde bulaşık deterjanı gözüne koyulan tablet deterjanı eşit şekilde makinenin her yerine dağıtarak daha güçlü bir temizlik sağlıyor. Kolaylık sağlayacak diğer bir özelliği ise makinenin sahip olduğu üst sepetin boyutunun isteğe göre ayarlanabilmesidir.

Siemens SN234I00DT iQ300 Teknik Özellikleri

  • 52 dB ses seviyesi
  • 12 kişilik makine kapasitesi
  • A + enerji
  • 1, 02 kWh enerji tüketimi
  • 12 L su tüketimi
  • 4 program
  • 2 opsiyon
  1. Bosch SMS44DI00T

Bosch markası da yine aynı şekilde başarılı ürünlerle adından bahsettiren teknoloji temalı markalardan birisidir. ActiveWater adlı sistemi sayesinde su yönetiminde oldukça başarılı olan bu model en iyi bulaşık makinesi modelleri nelerdir? Sorusuna verilecek en iyi cevaplardan biri oluyor. Az su ve az enerji ile birlikte aynı zamanda yüksek performans gösteren makinenin 3 katlı sepeti vardır. Bu sepetlerin boyutu kişiye bağlı olarak kolaylık sağlamak için boyutu ayarlanabilmektedir. Akıllı dozaj sistemi sayesinde ise tablet deterjanı makinenin her tarafına eşit şekilde dağıtmaktadır.

Teknik Özellikler:

  • 52 dB ses seviyesi
  • 12 L su tüketimi
  • 1, 02 kWh enerji tüketimi
  • A+ enerji
  • 12 kişilik kapasite
  • 4 farklı derece
  • 4 program
  • 2 seçenek
  1. Samsung DW60M6072FS

Samsung markasına ait bulaşık makinesinin en ilgi çeken özelliği büyük bir led ekran ile birlikte yıkama sürecinin takip edilmesidir. Bu makine 60 dakikalık yıkama programı sayesinde zamandan da tasarruf etmeniz mümkün. Samsung kullanıcıları tarafından en çok sevilen özellik ise 42 dB değeri sayesinde oldukça az sese sahip olmasıdır. Ayrıca bu makine 7 farklı program içermektedir. Bu nedenle Samsung hem doğa dostu hem de enerji tasarrufu bakımından en çok tercih edilen makineler arasında yer almaktadır.

Teknik Özellikler:

Editör
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.