1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Market Rafları Adana
En iyi Kahve Makinesi Modelleri

En iyi Kahve Makinesi Modelleri

Ev hanımlarının sıkça aradığı konulardan biride "kahve makinesi" bizde sizler için araştırarak, kahve makinesi arçelik, kahve makine tavsiyesi, kahve makinesi karaca gibi konuları haber yaparak sizlere ulaştırdık.

A+A-

Özel günlerde ve çeşitli ziyaretlerde servis edilen Türk kahvesi, közde pişirildiği taktirde bambaşka bir lezzete bürünüyor. Fakat günümüzde evlerimizde ya da iş yerlerimizde közde kahve pişirebilmek pek mümkün olmuyor. Eğer evinizde közde kahve tadını yakalamak istiyorsanız bu yazımızı sizler için hazırladık. Çok lezzetli ve kahve pişirme sürenizi en aza indirecek en iyi kahve makinesi modellerini derledik.

Fakir Kaave Modeli

En iyi kahve makinesi modelleri listesine Fakir Kaave makinesi ile başlıyoruz. 4 fincan kapasiteli Fakir Kaave, 5 farklı renk seçeneğiyle müşterilere sunuldu. Taşma önleme ve köpürtme sistemiyle gelen bu cihaz, susuz kullanımda otomatik kendini kapatabiliyor ve böylelikle yaşanabilecek kazaların da önüne geçilmiş oluyor. Cihazda su tankı bulunmuyor ve buna ek olarak cezve malzemesi plastikten yapılmış. Tabii ekonomik fiyatı, bu dezavantajları görmezden gelmenizi sağlayabilir.

Arzum Okka Serisi

Arzum Okka serisinde birbirinden farklı özelliklere sahip cihazlar bulunuyor. Arzum Okka olarak isimlendirilen cihaz, yavaş pişirme teknolojisi ile lezettli kahveler pişirebiliyor ve tek tuşla kendiniz temizleme özelliğine sahip. Közde kahve lezzetini yakalamanıza imkân sunan Arzum Okka, Lift to Brew teknolojisi ile bol köpüklü Türk kahveleri servis ediyor. Bunlara ek olarak cihazda sesli uyarı sistemi de var. Cihaz, 2 adet fincan kapasitesine sahip ve isterseniz kahvelerin kaynama noktası da ayarlanabiliyor. Arzum Okka’nın tek kötü tarafı ise yüksek fiyatı.

Arçelik Telve Serisi

En iyi kahve makinesi modelleri listesine Arçelik ile devam ediyoruz. Arçelik; Türk kahvesi makineleri arasında en çok tercih edilen markalardan biri. En çok tercih edilen ürünlerinden biri olan Mini Telve; beyaz, siyah ve kırmızı olmak üzere üç farklı rengi ile satışa sunuluyor. Cihaz, kahveniz piştiği zaman sesli ve ışıklı uyarı veriyor. Bir seferde pişirebileceğiniz fincan miktarı ise 3 adet oluyor. Ürünün en kötü yanlarından biriyse su tankı bulunmaması. Eğer su tanklı bir model arıyorsanız Mini Telve’nin üst modeli olan Midi Telve’yi inceleyebilirsiniz. Midi Telve’de, Mini Telve’de olan tüm özelliklere ek olarak bir de su tankı bulunuyor.

Diğer model olan Arçelik Telve’nin bir yeni, bir de önceki modeli olmak üzere iki adet modeli bulunuyor. Eski modelin başlıca özellikleri; 4 fincan pişirme kapasitesine, alüminyum cezvelere, su tankına ve sesli ve ışıklı bir uyarı sistemine sahip. Yeni model ise indüksiyon teknoloji ile yenilenmiş bir halde piyasaya çıkıyor. Bunlara ek olarak tüm Telve serisi modellerde Cooksense ismi verilen pişirme teknolojisi ve Anti Spill ismi verilen taşma önleme sistemiyle birlikte geldiğini belirtmek gerekiyor.

Tefal Köpüklüm

Yoğun kıvamında köpük oluşturabilen Tefal Köpüklüm, bol köpüklü kahve sevenler için tasarlanmış. 4 adet fincan kapasiteli cihaz, plastik cezvelerle birlikte geliyor. Dezavantaj olarak cihazda su tankı bulunmuyor. Fakat bol köpüklü bir kahve, tüm bu ufak kusurları görmezden gelmenize yardımcı olabilir.

Karaca Hatır

Karaca Hatır ve bir diğer modeli olan Hatır Hüp, çeşitli farklı renk seçeneklerine sahip. Hatır, bir seferde 5 fincan kahve pişirebiliyor. Eksik noktası ise su tankını olmaması. Fakat uygun fiyatı sayesinde bu dezavantajı göz ardı edebiliyorsunuz. Hatır Hüp ise ergonomik yapısıyla dikkatleri çekiyor. Tek elle kahve pişirmeyi kolaylaştıran Hatır Hüp, tıpkı Hatır gibi bir seferde 5 fincan kahve pişirebiliyor. Taşma önleyici sensör ile kahvenin taşmasını önlüyor ve ergonomik cezvesi sayesinde fincana eşit miktarda köpük koyabiliyor. Pişmekte olan kahveyi yükseltme ve alçaltma teknolojisiyle pişiren Hatır Hüp, kahve severlere lezzetli bir kahve deneyimi sunuyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.