1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yeniden Şampiyon Olmak İstiyorlar
Ersun Yanal ayrıldı ve ben Fenerbahçe'nin teknik direktörü

Ersun Yanal ayrıldı ve ben Fenerbahçe'nin teknik direktörü

Ersun Yanal ayrıldı ve ben Fenerbahçe'nin teknik direktörü oldum. Çalıştığım en olgun ve hazırlıklı takım Fenerbahçe'de.

A+A-

 

Ersun Yanal ayrıldı ve ben Fenerbahçe'nin teknik direktörü oldum. Çalıştığım en olgun ve hazırlıklı takım Fenerbahçe'de. Diğer kulüplerde yeni takımlar oluşturuyoruz. Son 25 yıldır Fenerbahçe'de tüm istatistik rekorlarını kırdık ve bu rekorlar kırılamadı. Maçın ilk yarısını lider olarak tamamladık ve ikinci yarıda Kadıköy'deki tüm derbileri oynayacağız. Turda başkandan bahsegir iki oyuncu istedik. Ama maddi durumumuz müsait değil, alamıyoruz. En önemlisi Rize Yolu'nda saldırıya uğradık. Bazı yabancılar geldi ve "Hiçbir şey ailemizden daha önemli değil" dediler.

10 günlük bir tatil yaptık ve ülkelerine gittiler. Takımın performansı düştü. Ancak 74 puan topladık. Bir yıl önce Sn. Ersun 10 puan farkla 74 puanla şampiyonluğu kazandı. yapamayız. Gittiğim bir kulüpte bahsegir giriş hep sıfırdan bir takım kurarım ve zorluklarla mücadele ederek kendimi kanıtlamaya çalışırım. Fenerbahçe olarak olgun çalışanlarla neler yapabileceğimizi kanıtladık.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.