1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İsmail Kartal, Türkiye'de Rekor Kırdık!
İsmail Kartal, Türkiye'de Rekor Kırdık!

İsmail Kartal, Türkiye'de Rekor Kırdık!

Trendyol Süper Lig'in heyecan dolu 22. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Başakşehir'i 1-0 mağlup ederek üst sıradaki yerini korudu.

A+A-

 

Trendyol Süper Lig'in heyecan dolu 22. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Başakşehir'i 1-0 mağlup ederek üst sıradaki yerini korudu. Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, galibiyeti ve takımının performansını değerlendirdi.

"Önemli Bir Galibiyet"

Maçın ardından yapılan açıklamada İsmail Kartal, alınan galibiyetin çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Başakşehir son haftalarda yükselişte ve iyi bir takımdı. Biz de kendi güçlü oyunumuzu ortaya koyduğumuz zaman herkesi yenebileceğimizi gösterdik." ifadelerini kullandı. Kartal, maç boyunca 11'e 11 oynanırken 5-6 tane yüzde yüz gol pozisyonuna girdiklerini belirterek, takımının etkili performansını vurguladı.

"Türkiye'de Bir Rekor"

İsmail Kartal, özellikle dikkat çeken bir istatistiği paylaşarak, "71 kez rakip ceza alanında topla buluşmuşuz. Bu Türkiye'de bir rekordur herhalde. Bunun 30'u ilk yarıda, 11'e 11 oynanırken gerçekleşti. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra daha baskılı oynadık ve maç boyunca pozisyon vermedik." şeklinde konuştu. Bu istatistiğin bonus veren siteler takımın hücum gücünü ve baskısını gösterdiğini belirten Kartal, oyuncularını bu önemli başarılarından dolayı tebrik etti.

"Kendi Futbolumuzu Ortaya Koyduk"

Teknik direktör, maçın genelinde takımının oyununu domine ettiğini ve kendi futbollarını ortaya koyduklarını söyledi. Kartal, kapanan savunmayı açmakta zorlandıklarını ancak maçı kontrol altında tuttuklarını ifade ederek, "Maçı başından sonuna kadar pozisyon vermedik. Kazandığımız için oyuncularımı tebrik ediyorum." dedi.

Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal'ın bu açıklamaları, takımın başarılı performansının ötesinde Türkiye'de bir rekora imza attığını gösteriyor. Bu önemli galibiyet, sarı-lacivertli takımın ligdeki iddiasını sürdürmesini sağlıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.