1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe’de takımdan gönderilecek isim belli oldu! İsmail Kartal son kararını verdi
Fenerbahçe’de takımdan gönderilecek isim belli oldu! İsmail Kartal son kararını verdi

Fenerbahçe’de takımdan gönderilecek isim belli oldu! İsmail Kartal son kararını verdi

Fenerbahçe, bu sezon istediği kadar forma şansı bulamayan Ryan Kent için son kararını verdi. Pek çok farklı kulübün transfer etmek istediği Kent’i elden çıkarmaya hazırlanan sarı lacivertli yönetim yabancı kontenjanında yer açmak istiyor.

A+A-

 

Fenerbahçe, bu sezon istediği kadar forma şansı bulamayan Ryan Kent için son kararını verdi. Pek çok farklı kulübün transfer etmek istediği Kent’i elden çıkarmaya hazırlanan sarı lacivertli yönetim yabancı kontenjanında yer açmak istiyor. 2023 – 2024 sezonunun ilk transferi olarak açıklanan Ryan Kent, büyük umutlarla Fenerbahçe forması giymeye başlamıştı.

Henüz kendisinden beklenilen performansı ortaya koyamayan Kent’in formsuzluğu taraftarın tepkisini çekti. İngiliz kanat oyuncusu, beklentilerin uzağında kalınca takımdaki yerini de kaybetti. Fenerbahçe yönetiminin Ryan Kent’i satarak yabancı kontenjanında yer açmak istediği öğrenildi.

İstenileni Veremeyen Ryan Kent Transfer Listesine Konulacak

Ara transfer döneminde çok konuşulan Ryan Kent’in kulüpten ayrılıp ayrılmayacağı netlik kazanmadı. Bu dönemde pek çok kulüpten teklif alan Fenerbahçe’de Kent teklifleri değerlendirmeye aldı. Son olarak Lazio’nun teklifini reddeden Kent, futbol hayatına İstanbul’da devam etmek istiyor. Ancak yabancı kontenjanı nedeniyle takımda forma şansı bulması giderek azaldı. Bonus veren siteler sayesinde kısa sürede zengin olabilirsiniz.

Yabancı kontenjanında yer açmak isteyen sarı lacivertli kulüp Ryan Kent ile Miha Zajc’ı gözden çıkardı. İsmail Kartal, Crespo’nun takımdan ayrılmasından sonra kararını değiştirdi. Zajc’ı takımda tutmak isteyen Kartal, bu nedenle transfer listesine Ryan Kent’i çıkardı. İngiliz futbolcu bu sezon kendisinden istenilen performansı bir türlü gösteremedi. Freespin veren siteler slot oyunlarında para kazandırmaya devam ediyor.

Ryan Kent Sadece 15 Maçta Görev Alabildi

Bu sezon herhangi bir sakatlık yaşamamasına rağmen tüm kulvarlarda sadece 15 maçta forma giyen Ryan Kent’in performansı hayal kırıklığı yarattı. Sarı lacivertli taraftarın gözünden düşen Kent’in takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. İngiliz futbolcu forma giydiği maçlarda sadece 1 gol atabildi. Bedava bonus kazanmak için hemen üye olun.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.