1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Başkanımız da söyledi
Maça çıkan 8 yabancıdan 14'ünün takıma girmesine

Maça çıkan 8 yabancıdan 14'ünün takıma girmesine

Maça çıkan 8 yabancıdan 14'ünün takıma girmesine izin verildi. Rezervasyona kadar 3 tane alabilirsiniz. Sınır 11 ise neden diğerini alalım?

A+A-

 

Maça çıkan 8 yabancıdan 14'ünün takıma girmesine izin verildi. Rezervasyona kadar 3 tane alabilirsiniz. Sınır 11 ise neden diğerini alalım? Bence 7-8 yabancı rahat oynasın. Kabine koymayın. Alttan oyuncunun önü bu şekilde açılır. Evet, yabancılar Türk futboluna katkı sağladı. Ancak yabancı olmak bir şart değildir. Daha kaliteli ve rudybet kişilik satın alın. Standardı belirleyelim; milliyet, yaş vs. daha pahalıya mal olabilir ama daha verimli olur.

Aktif futbol oynayabilen, iyi oynayan, takımı yönetebilen, takım içindeki rekabeti arttırabilen, futbolcuları en doğru şekilde kullanabilen, takımın performansını en üst düzeye çıkarabilen bir takımım var. Sercan Terzioğlu ve Kemal Kurak yardımcı antrenörlerim. Kondisyonerimiz Cengiz Şirkan, analistimiz Kerem Güneş, kaleci antrenörümüz Haluk Kaplan... Bu arkadaşlarım iyi rudybet giriş derecede İngilizce, Almanca ve Fransızca biliyor. Kadromuza bir haber danışmanı ekleyeceğiz ve 7 kişi olacağız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.