1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Vakıfbank Masraflar Bizden Kampanyası
Vakıfbank Masraflar Bizden Kampanyası

Vakıfbank Masraflar Bizden Kampanyası

Vakıfbank güncel kampanyaları arasında yer alan Masraflar Bizden Kampanyası KOBİ müşterilerine özeldir.

A+A-

Bu kampanyaya göre KOBİ müşterileri mevduatlarını Vakıfbank’ta değerlendirdiklerinde uygun faiz oranlarından yararlanmakta ve bunun yanı sıra bazı bankacılık işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirme fırsatı elde etmektedir.

EFT/Havale ücretsiz, POS ücretsiz, kredi kartı aidatsız gibi fırsatlara sahip olan masraflar bizden kampanyasına dair müşteri koşulları başvuru sırasında ilgili müşteri temsilcisi tarafından değerlendirilir. Buna göre müşteriye özel mevduat karşılığı cazip faiz oranları belirlenir. Bu sayede bankacılık işlemleri hem de ekonomik hem de daha hızlı hale gelecektir.

Vakıfbank Masraflar Bizden Kampanyası Başvurusu

Sunulan kampanyadan yararlanmak için en yakın Vakıfbank şubesine başvuru yapmak gerekir. Vakıfbank masraflar bizden kampanyası başvuruları KOBİ firmaları ve firma ortakları tarafından yapılmaktadır. Banka gerekli gördüğü durumlarda başvuru sırasında en belge talep etme ya da kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkına sahiptir. Başvuru için en yakın şube Vakıfbank resmi internet sitesinde yer alan ATM ve Şube Arama kısmından bulunabilir.

Vakıfbank Masraflar Bizden Kampanyası Özellikleri

Vakıfbank Masraflar Bizden Kampanyası sadece Türk Lirası, EUR ve USD mevduat hesapları için kullanılabilir. Bu kampanyadan yararlanabilmek için Türk Lirası hesabının en az 100 000 TL ve üzerinde, EUR ve USD hesaplarının ise 25 000 EUR/ USD olması gerekir.

Kampanya kapsamına dahil olan hesaplar en az 32 en fazla ise 91 gün aralığında olmak üzere vadeliye bağlanabilir. Eğer hesap sahibi firma ortakları şahsi hesaplarına mevduat yatırırlarsa bu durumda ortak olunan firmanın masrafsızlık yetkisinden yararlanarak ödeme yapmayacaklardır. Bu uygulama başvuru sırasında kişiye kapsamlı şekilde ifade edilmektedir.

Firma ortakları ve KOBİ firmaları Vakıfbank’ta değerlendirme üzere kullanacakları mevduatları karşılığında en uygun masraf paketlerinden yararlanma fırsatı elde edeceklerdir. Buna göre kampanya içerisinde sunulan avantajlar ve muafiyetler için vadeli mevduat ilave para/ yeni para niteliğinde olmalıdır. Kampanyada yer alan muafiyet getirilen mevduat tutarı dikkate alınarak belirlenir. Buna göre POS ücreti muafiyeti, İnternet/mobil kanal üzerinden TL para transferi, 1 yıl süre ile kart aidatı muafiyetleri bunlar arasında sayılmaktadır.

Yönetici
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler