1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. Ünlü Estetik Cerrah Dr Mustafa Nihat Koç Estetik Ameliyatların Püf Noktasını Verdi
Ünlü Estetik Cerrah Dr Mustafa Nihat Koç Estetik Ameliyatların Püf Noktasını Verdi

Ünlü Estetik Cerrah Dr Mustafa Nihat Koç Estetik Ameliyatların Püf Noktasını Verdi

2002 Hacettepe Üniversitesi mezunu olarak estetik cerrahi sektörüne adım atan Dr Mustafa Nihat Koç o günden beridir birçok alanda başarılı estetik operasyonlar yönetiyor.

A+A-

2002 Hacettepe Üniversitesi mezunu olarak estetik cerrahi sektörüne adım atan Dr Mustafa Nihat Koç o  günden beridir birçok alanda başarılı estetik operasyonlar yönetiyor. Aynı zamanda yürütmüş olduğu hizmetlerle adından sıklıkla söz etmeyi başarıyor. Sinir kesisi, kistik lezyon gibi alanlarda hizmetler sunarak bu işlemlerin başarılı bir şekilde gerçekleşmesinde önemli rol oynuyor.

Yağ bezesi, çene problemleri, cilt kesisi, kilo problemi, akne, makromama, saç dökülmesi gibi alanlarda hizmetler sunarak kişilerin bütün problemlerini çözüme kavuşturmayı başarıyor. Sizlere ayrıca popo estetiği, yüz germe, badem göz estetiği, gamze estetiği, yanak estetiği gibi alanlarda da hizmetler sunmasıyla ilgileri üzerine çekiyor.

Sunmuş Olduğu Başarılı Hizmetler

Dr Mustafa Nihat Koç bayanlara ve erkeklere sunmuş olduğu hizmetlerle son günlerde en iyi hizmetleri sağlamayı başarıyor. Tavşan dudağı, kaş kaldırma, yağ dolguları, meme küçültme, yağ alma gibi alanlarda hizmetler sağlamasıyla ilgileri üzerine çeken başarılı isim hizmette sınır tanımıyor. Son günlerde ameliyatsız hizmetler sunmasıyla da başarılı operasyonlara imza atan Dr Mustafa Nihat Koç ilgileri üzerine çekerek alanında uzmanlığını kanıtlamayı başarmış bir kişi olarak tanınıyor. Başarılı isim aynı zamanda meme ucu estetiği, meme büyütme, burun estetiği gibi alanlarda da günümüzde hizmetler sunmasıyla sektörün en çok tercih edilen estetik ve plastik cerrahı olarak ön plana çıkıyor.

Neden Dr Mustafa Nihat Koç Tercih Edilmeli?

Dr Mustafa Nihat Koç’u tercih etmek her şeyden önce birçok sebebiniz bulunuyor. Başarılı isim günümüzde son teknolojik aletlerle hizmetler sunmayı başarıyor. Böylelikle her açıdan sizlere kaliteli bir hizmet avantajı sağlamayı başarmasıyla sektörde ilgileri üzerine çekmeyi başarıyor. Ek olarak başarılı ismin günümüzde İstanbul/ Şişli’de eşiyle birlikte kurduğu klinikte hizmetlerini verdiğini bilmekteyiz. Hizmetlerini sunarken sizlere hizmet öncesi ücretsiz danışmanlık hizmetleri de sunarak böylelikle kaliteli bir hizmetten yararlanmanızda rol oynuyor. WhatsApp üzerinden sizlere danışmanlık hizmeti sunması onu popüler yapan bir diğer unsurlar arasında bulunuyor. Başarılı ismin hizmette sınır tanımaması onu her daim popüler bir isim yapan faktörler arasındadır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.