1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Ücretsiz Film İndirme Programları
Ücretsiz Film İndirme Programları

Ücretsiz Film İndirme Programları

"Youtube Film İndirme Programları" sizler için derledik. bilgisayarınıza indirip kullanabileceğiniz, "ücretsiz film indirme programı bilgisayar" ayrıca "ücretsiz film indirme programı türkçe" olarak tavsiye ettiğimiz ücretsiz programlar haberimizde...

A+A-

Ücretsiz Film İndirme Programları

Film çoğumuzun ilgi duyduğu, izlemekten keyif aldığı şeylerden biridir. Tabi sizde internetten bilgisayarınıza, telefonunuza film indirmek istiyor internetiniz olmadığı zamanlarda tek tıkla filmi izlemek istiyorsunuz. Bu yüzden sizler için en iyi ücretsiz film indirme programlarını derledik. Bunlar içinde en beğendiğinizi kolayca indirip kullanabilirsiniz.

Snaptube

İlk olarak telefonlar için pratik ve güzel bir uygulama ile başlamak istedim. Snaptube gerek ara yüzü olsun gerek kullanım kolaylığı olsun gerçekten harika ve ücretsiz bir program Youtube üzerinde bulunan tüm video, film, dizi aklınıza gelebilecek her türlü içeriği tek tıkla indirmenizi sağlar.

Ninja İnternet Download Manager

Oldukça yeni bir uygulama olan Ninja İnternet Download Manager (NDM) Windows ve mac için bire bir uygulama ve pro versiyonu sadece 19 dolar. Kullanıcıları sevindiren özelliği ise gerçekten çok şık bir tasarımı olması ve özellik bakımından da çok fazla donanıma sahip bir uygulama. İndirme hızı diğer uygulamalara göre çok yüksek olan NDM, sürükle bırak yöntemiyle birçok indirme işleminizi yapmanızda size kolaylık sağlayan muhteşem bir uygulamadır.

UGet

Bu programı öne çıkaran özelliği ise ücretsiz olarak kolayca indirebilmesidir. UGet kullanımı gerçekten çok basit ve bulunan koyu tema özelliği ile istediğiniz gibi ara yüzü istediğiniz şekilde göz zevkinize göre ayarlayabiliyorsunuz. Windows, Android, Linux gibi çeşitli işletim sistemine uyumluluğu ile istediğiniz bir işletme sisteminde istediğiniz filmi kolayca indirmenize olanak sağlıyor. Çoklu indirme seçeneği, indirmeyi duraklatma ve devam ettirme gibi seçenekleri bulunan UGet indirme hızınızı artırabileceğiniz parçala/böl ve indir seçeneğini de içinde bulundurmaktadır. Bu da küçük boyutlu filmleri indirmek için muhteşem bir yöntem olacaktır.

VidMasta

Beğendiğiniz ya da izlemekten keyif duyduğunuz neredeyse tüm filmleri VidMasta film indirme sayesinde kolaylıkla indirebilirsiniz ya da doğrudan ücretsiz bir şekilde izleyebilirsiniz. Neredeyse tüm filmleri indirebileceğiniz bu program kolayca indirebilmek, indirmeden izleyebilmek ya da indirdikten sonra çevrim dışı bile izleyebilmek için süper bir program ayrıca filmler hakkında da detaylı bir bilgi sunuyor. Kullanımı oldukça basit olan bu program da indirmek istediğiniz filmi aratıyorsunuz ve filmin üstünde bulunan indir butonuna tıklıyorsunuz. Film inmeye başlıyor. Dilerseniz indirme yapmadan da çevrim içi olarak izleyebilirsiniz.

Peki daha fazla ne özellik olabilir bu programda?

Kullanım kolaylığından bahsettik IP filtreleme, Proxy kullanımı ve şifreleme yöntemleriyle ekstra olarak güvenlik sağlamaktadır. VidMasta film indirme programı olarak en iyisi olduğunu söyleyebilirim. Mümkün olan en iyi bağlantıdan indirmenizi sağlıyor. İndirme sayısı, yükleme sayısı gibi detayları analiz ederek en güzel seçeneği karşınıza getiriyor. VidMasta film indirme programı sayesinde dilediğiniz filmi kolaylıkla indirebiliyorsunuz.

Free Download Manager (FDM)

En iyi ücretsiz film indirme programları arasında bulunuyor. Free Download Manager (FDM) Windows, Android, Mac ve Linux gibi birçok işletim sisteminde kullanılabiliyor. İndirmek istediğiniz filmin ya da videonun bulunduğu web sitesini URL kısmını doğrudan sürükleyip bu uygulama üzerine bıraktığınızda indirme işlemi başlayacaktır. FDM size böyle bir kullanım kolaylığı sunuyor ki görünce bırakamayacaksınız. Birden fazla filmi ya da videoyu aynı anda indirme olanağı sunuyor.

Free Download Manager hız konusunda tüm rakiplerini arkada bırakmış bir uygulamadır. FDM ile 10 kata kadar daha hızlı indirme gücüne sahip olabiliyorsunuz. Ayrıca önceden yarıda kalmış, filmlerinizi de kaldığı yerden indirmeye devam edebiliyorsunuz. Oldukça işlevsel ve kullanımı basit olan bu programın bazı özelliklerinden yararlanabilmek için eklenti olarak açmanız gerekmektedir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.