1. HABERLER

  2. MEDYA

  3. 2020 YILINDA VİZYONA GİRMİŞ EN İYİ FİLMLER
2020 YILINDA VİZYONA GİRMİŞ EN İYİ FİLMLER

2020 YILINDA VİZYONA GİRMİŞ EN İYİ FİLMLER

2020 yılı Covid-19 pandemisi sebebiyle evde geçirdiğimiz vakit artarken sinemaseverlerin film izlemeye daha çok vakit ayırabildiği bir zaman olmuştur.

A+A-

Biz bu yazımızda 2020 yılında vizyona girmiş konularıyla ve sürükleyiciliğiyle ön plana çıkan 5 film önerisinde bulunacağız.

2020 YILINDA VİZYONA GİRMİŞ 5 GÜZEL FİLM

1. Extraction

Yönetmenliğini Sam Hargrave yaptığı senaryosunun Joe Russo tarafından hazırlandığı aksiyon ve gerilim filmidir. Bugüne kadar en fazla izlenilmiş Netflix filmidir.Chris Hemsworth başrolde olduğu filmde Tyler Rake adlı bir paralı askeri canlandırmaktadır. Tyler Rake’nin Hindistan'ın en büyük uyuşturucu kaçakçısının kaçırılan oğlu Ovi Mahajan'ı Bangladeş’in merkezi Dakka’dan kurtarılması için gönderilmesini konu alan filmdir. Tyler Ovi’yi kurtardıktan sonra bir çok zorlukla karşılar lakin küçük yaşta kaybettiği oğlu aklına gelerek Ovi’yi tüm zorluklara rağmen kurtarmaya çalışması filmin duygusal bir yönü olarakta göze çarpan bir etmendir. Ayrıca bol aksiyon sahneleriyle sizi daima filmin içerisinde  tutan bir film vaktinizi değerlendirmek için güzel bir film olarak göze çarpıyor.

2.Tenet

Christopher Nolan’ın senaryosunu yazıp yönetmeliğini yaptığı film aksiyon ve bilimkurgu filmidir. IMDb puanı 7.8 filmin başrollerini John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki paylaştığı filmi izlerken konusu itibariyle  Inception (Başlangıç) filmi aklınıza gelicektir kuşkusuz. Filmin başrol oyuncusu John David Washington bu konu hakkında “Bana göre (Tenet) Inception’ın üvey akrabası” açıklamasını yapmıştı. Film kahramanımız bir casusluk görevinde amacı ise dünyayı kurtarabilmektir. Fakat dünyayı kurtarabilmek adına, çıktığı yolculukta tek sahip olduğu donanımı bir kelimeden oluşur o daTenet’tir. İzlemesinden zevk alıcağınız kaliteli bir film …

3. Free Guy (Gerçek Kahraman)

Yönetmenliğini Shawn Levy yaptığı başrolünde  Ryan Reynolds oynadığı film komedi ve aksiyon türünde bir filmdir. Klasik Ryan Reynolds espirilerinin bulunduğu film Reynolds canlandırdığı Guy karakterinin bir banka görevlisiyken yeni bir hayat edinmeye çalışırken kendini bir anda bir bilgisiyar oyunun içinde bulmasıyla  bilmediği bir dünyanın içinde bir anda kendini bulunan Guy, hayatta kalabilmek için neler yapabileceğini öğrenmeye çalışıcaktır. Aksiyon ve komedinin harika uyumunun olduğu bu film akıcılığı sayesinde tek solukta izlenebilecek türde bir film olmasının yanı sıra zaman zaman sizi kahkahalara boğarak hoş vakit geçirmenizi sağlayacaktır.

4. Sonic the Hedgehog (Kirpi Sonic)

Yönetmenliğini Jeff Fowler’ın yaptığı başrolünde James Marsden ve Jim Carrey oynadığı film animasyon ve komedi türündedir. Kirpi Sonic’in dünyamıza nasıl geldiğinin anlatığı film serinin ilk filmi olucak gibi duruyor ilerleyen yıllarda filmin devam filmi çekilmesi bekleniyor. Kısaca filmin konusundan bahsetmemiz gerekirse Sonic dünyamızda 10 yılını ABD’nin küçük bir kasaba olan Green Hills'de saklanarak yaşar. Green Hills’in şerifi Tom Wachowski hayran olan kirpimiz gizlenerek onu izler. Zamanla yalnızlıkta sıkılan Sonic yaptığı hata yüzünden kendini açık eder ve yakalanması için Jim Carrey oynadığı çılgın doktor karakteri Sonic’in peşine düşer Sonic Tom Wachowski yardım olarak şeytani doktordan kurtulmaya çalışır.  . Ailecek izleyebileyip hoş vakitler geçirebileceğimiz zaman zaman gülüceğimiz eğlenceli bir film olarak göze izlemenizi tavsiye ediyoruz.

5. Bad Boys for Life (Her Zaman Çılgın)

Yönetmenliğini Adil El Arbi ve Bilall Fallah Will Smith ve Martin Lawrence'ın başrol oynadığı aksiyon komedi filmidir. Uyuşturucu savaş açan iki polis olan  Mike Lowery ve Marcus Burnnet uyuşturucu baronu Armando Armas’ın peşine düşer fakan iş sandıkları kadar kolay ilerlemez. Mike Lowery, orta yaş krizinin etkileri ile baş etmeye çalışırken, Marcus Burnett polis müfettişi olarak kariyerine devam etmeye kararlıdır. Aksiyon ve komedinin güzel uyumunu yapmış olan film güzel vakit geçirmenizi sağlayacaktır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.