1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Transfer yasağı nedeniyle kadroya alınamayan
Transfer yasağı nedeniyle kadroya alınamayan

Transfer yasağı nedeniyle kadroya alınamayan

Kayseri Spor sezona  iyi başladı. Sarı Kırmızılılar'ın amacı, bugün 17:00'de oynanacak karşılaşmada Trabzonspor'u 12 puanla yenerek küme düşmemek.

A+A-

 

Kayseri Spor sezona  iyi başladı. Sarı Kırmızılılar'ın amacı, bugün 17:00'de oynanacak karşılaşmada Trabzonspor'u 12 puanla yenerek küme düşmemek. Bu oyunun zamanlaması da önemlidir. İşte bu kadar, Kayserispor 9 yıldır taraftarı önünde Bordo Mavileri'ni yenemedi. Antrenör Modern Atan ve oyuncuları artık bu dürtüye bir son vermek istiyor. Zor geçen 90 dakika öncesinde kaptan İlhan Parlak kendinden emin konuştu. Tecrübeli forvet, "Bu sefer evimizde oynadığımız her maçı betist kazandık. Galibiyet serisine devam etmek istiyor. Kesinlikle 1 puan bizi mutlu etmeyecek, galibiyete tamamen kapalıyız. 90 dakika boyunca taraftarlarımızdan büyük bir destek bekledik" dedi. Son olarak 4 Mayıs 2013'te Prosinecki yönetiminde Kessellysport, Trabzonspor'u evinde 2-1 mağlup etti. O zamandan bu yana Trabzonspor, Kayseri'de oynadığı 8 maçın 6'sını, 2'sini kazandı. maçlar berabere bitti

Trezeguet, Trabzonspor adına yaklaşan milli takıma katılan son oyuncu. Mısır milli takımı ile iki maçta forma giyen yıldız, dün yaptığı son taktik antrenmanında yer aldı.

Başarılı futbolcular Kayserispor'a sadece bir antrenmanla ulaşabilirler. Trezeguet, milli mola öncesi  son 5 resmi maçta 3 gol attı ve 1 asist yaptı ve kendi hızına adapte oldu ve şu anda Phil Turner'ın hücum hattındaki en önemli aslarından biri.

Fırtına Haftası

Trabzonspor, lider Adana Demirspor'un sadece 3 puan gerisinde 13 puanla 7. sırada betist giriş yer alıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.