1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Tekrardan devreye girdi
Tekrardan devreye girdi

Tekrardan devreye girdi

Spor direktörü David Vagnati liderliğindeki Torino'nun 5 milyon avroluk bir transfer teklifi sunmaya hazırlandığı bildiriliyor.

A+A-

 

Spor direktörü David Vagnati liderliğindeki Torino'nun 5 milyon avroluk bir transfer teklifi sunmaya hazırlandığı bildiriliyor.

Eintracht Frankfurt'a transit geçiş hatası

Eintracht Frankfurt'ta uzun süredir Rıdvan Ilmaz'ın adı konuşulurken transfer sona erdi. Sadece genç futbolcunun geçişi son anda olmadı.

Beşiktaş Altyapı'da yetişen ve siyah-beyazlı ekiple 2023 yılına kadar sözleşme imzalayan Rıdvan İlmaz, çıktığı 33 maçta  3 gol atıp 4 asist yaptı.

Tek erkekler finali Wimbledon'ın son gününde yapılacak. Sırp roketçi Novak Djokovic ve Avustralyalı Nick Kyrgios şampiyonluk için mücadele edecek. İngiltere'de sekizinci seribaşı winchesterbet olan 35 yaşındaki Djokovic,  geçen yıl sahada altı şampiyonluk kazandı. Dünya No. 40 Krizios, 2013 Avustralya Açık'tan bu yana ikinci Grand Slam tekler şampiyonluğu için yarışacak. Avustralyalı raketler, 2017 yılında Krygios ile Djokovic arasında kariyerlerinde iki maçta Djokovic'i 2-0 mağlup ettiler.

1. Set: Novak Djokovic 4-6 Nick Kyrgios

2. Set: Novak Djokovic 6-3 Nick Kyrgios

3. Set: Novak Djokovic 6-4 Nick Kyrgios

https://twitter.com/fanatikcomtr/status/1546150975290966016

Novak Djokovic - Nick Kyrgios Wimbledon Finalleri hangi kanalda oynanacak?

Novak Djokovic ile Nick Kyrgios arasındaki Wimbledon tek erkekler finali bugün saat 16:00'da başlayacak ve TRT Spor'dan yayınlanacak. 32. kez Grand Slam finaline yükselen Djokovic, İsviçre'den Roger Federer (31) ve İspanyol Rafael Nadal'ı (30) yenerek birinci oldu. En son 2017'de Wimbledon'da kaybeden 35 yaşındaki Djokovic,  ilk Grand Slam finaline ulaşan 27 yaşındaki Kyrgios'a karşı iki kez oynadı.

3. sezon Grand Slam’i Wimbledon’da dün tek bayanlar final mücadelesi oynandı, şampiyonluğa Elena Rybakina ulaştı. 17 numaralı seribaşı 23 yaşındaki Kazak raket, 1 saat 47 dakika devam eden finalde.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.