1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Takımımızın başarısı ülkemizin başarısıdır
Takımımızın başarısı ülkemizin başarısıdır

Takımımızın başarısı ülkemizin başarısıdır

Belediye Başkanı Toroslar Atsız Afşın Yılmaz, spora verdikleri her destekle elde ettikleri başarıdan gurur duyduklarını belirterek,

A+A-

 

Belediye Başkanı Toroslar Atsız Afşın Yılmaz, spora verdikleri her destekle elde ettikleri başarıdan gurur duyduklarını belirterek, Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde düzenlenen Bocce Volo Türkiye Şampiyonası'nda birinci olan bocce takımını tebrik etti. Yılmaz; "Kulübümüz ulusal ve uluslararası şampiyonluklardan madalyalar alarak Türkiye'nin petank yarışmalarında ilçemizi bir numaraya taşımayı başardı" dedi.

Dünya Tekler Karışık Çiftler Bocce Şampiyonası'na Toroslar'da ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını kaydeden Yılmaz, "Toroslar Belediyesi olarak k, Uluslararası Bocce Federasyonu, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu, Mersin İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve İl Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz, 30 Ekim tarihleri ​​arasında ev sahipliği yapacağımız Dünya Şampiyonalarında Türk misafirperverliğini en iyi şekilde sergileyecek. ve 4 Kasım. Bayburt Üniversitesi ve Türkiye Bocce, Bowling ve sahabet Dart Federasyonu Rektörleri ile Uluslararası Bocce Federasyonu Başkanı Mutlu Türkmen'e bocce sporuna yaptıkları değerli katkılardan dolayı teşekkür ederim. "

"Sporcularımız 2022 Akdeniz Oyunları'nda ülkemizi temsil edecek"

Toros şehir bocce takımı oyuncuları Mehmet Can Yakın ve Murat Alan'ın bu yıl 25 Haziran-5 Temmuz tarihleri ​​arasında Cezayir'de düzenlenecek 19. Akdeniz Oyunları 2022'de Türkiye'yi temsil edeceklerini söyleyen Yılmaz, sporculara başarılar diledi.

Fenerbahçe Beko, ING Basketbol Premier Ligi play-off yarı final serisinin dördüncü maçında Darüşşafaka'da konuk oldu. Seride 91-65 kazanan Sarı Deniz Mavili, 3-1'lik beraberlikle finale yükseldi.

Fenerbahçe, finalde Anadolu Efes'in galibi Galatasaraynev ile karşılaşacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.