1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Isparta 32 Spor: 1 - Bayburt Özel İdarespor: 0
Spor'dan kiralık olarak görev yapan

Spor'dan kiralık olarak görev yapan

İsmail Yüksek, Spor Toto A takımı formasıyla 30 resmi maçta forma giydi, 3 gol attı ve 2 asist yaptı. Sözleşmesi bitip Fenerbahçe'ye döndüğünde piyasa değeri 350 bi

A+A-

 

İsmail Yüksek, Spor Toto A takımı formasıyla 30 resmi maçta forma giydi, 3 gol attı ve 2 asist yaptı. Sözleşmesi bitip Fenerbahçe'ye döndüğünde piyasa değeri 350 bin euroydu. Ismael o zamandan beri Jorge Jesus'un hizmet verdiği maçlardaki olağanüstü performansları için övgü toplama fırsatından yararlandı ve sadece 4 ayda değeri 6,5 kat artarak 230 milyon avroya ulaştı.

Jorge Jesus'un ortaya çıkmasıyla birlikte 23 yaşındaki İsmail, hazırlık maçında defans hattında serbest adam rolü oynayarak sonraki maçlarda forvet ve  orta saha pozisyonlarının performansını kontrol altına aldı. Bu dönemde Fenerbahçe formasıyla çıktığı 8 resmi maçta 577 dakika forma giyen İsmail Yüksek, Rennes orta sahasında usta bir forma giydi ve zirveye çıkan takımın onikinumara adı oldu. Göreve geldiğinden beri ilk kez takımı yönetiyor. Acıtmak.

Viyana Maç Golü

İsmail, hazırlık maçının başlangıcından itibaren İsa'yı kulübe çağırdı ve Portekizli öğretmenin istediği gibi başarı çizgisini daha da yukarı taşımayı başaran bir öğretmen şeklinde talimat verdi. İlk maçına Avusturya'nın Viyana deplasmanında 4-1 yendikleri Fenerbahçe formasıyla attığı golle son noktayı koyan Ismael Yüksel, katılacağı müsabakalarda 10.000€'luk büyünün sonunda değerini 5-6'ya çıkarmayı onikinumara giriş hedefliyor. Avrupa. , ligler ve kupalar.

"Ismael, fiziksel özellikleri ondan etkilenen genç bir oyuncu"

Fenerbahçe, Spoordo Premier Lig'in 7. haftasında  evinde Corendon Alanyaspoor'u 5-0 mağlup etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.