1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Snapchat Lenses Özelliği Nasıl Kullanılır?
Snapchat Lenses Özelliği Nasıl Kullanılır?

Snapchat Lenses Özelliği Nasıl Kullanılır?

Anlık resim ve video göndermek üzere kullanılan bir uygulama olan Snapchat gayet yaygın olarak kullanılmaya hâlâ devam edilmektedir.

A+A-

Snapchat uygulamasına eklenen yenilikler ile bütün ilgileri hâlâ elinde tutmuş olan Snapchat uygulamasının en güzel taraflarından olan hikaye paylaşma seçeneği geçtiğimiz zamanlarda Instagram tarafından eklenmiş oldu.

Instagram uygulaması gerçekleştirdiği alt yapı teknik bakımlarının sonucunda yeni özelliklerinden olan Instagram Stories ile Snapchat uygulamasına karşı bir rakip olmuş durumda. Snapchat’in yeni özelliğinden olan Lenses ise fotoğrafları birbirinden farklı biçimlerde çekmenizi sağlayan bir yapı. Ön kameradan çekilmiş fotoğraflarda Snapchat Lenses özelliği kullanılarak birden fazla farklı ve çok ilginç görüntü elde etmek mümkün olmakta.

Snapchat Hangi Lenslere Sahip?

Snapchat Lenses kullanarak kendinizi zombiye dönüştürebiliyor, ağzınızdan gökkuşağı çıkartabiliyor, kendinizi bir robota dönüştürebiliyorsunuz. Snapchat Lenses özelliğini kullanmak gayet kolay olmakta. Snapchat Lenses uygulaması indirildikten sonra uygulamayı açtığınızda sağ üst kısımda kamera simgesi çıkacak. Kamera simgesine dokunarak Selfie modunu açmanız gerekmekte. Fotoğrafınızı çektiğiniz zaman çekim butonun yanında bulunan lens seçenekleri var.

Belirtilen lensleri uygulamak için ağzınızı açarak lense tıklamanız gerekmekte. Bazı lenslerde bunu yapmanıza da gerek yok olmamakta, doğrudan uygulama sizin için bunu yapmakta. İşte bu eğlenceli uygulamayı bu kadar kolay bir şekilde kullanabilmektesiniz. Çekimlerinizi paylaşmadan önce izleyebilir ve sonra dilerseniz de paylaşabilmektesiniz. Korku, yaşlılık, kalp göz, göz büyütme efekti gibi farklı farklı Snapchat Lens çeşitleri de mevcut olmakta. En çok kullanılanlar arasındaysa gökkuşağı efekti ve korku efekti yer almaktadır.

Snapchat Güncellemelerini Takip Edebilirsiniz

Snapchat uygulamasının sahip olduğu bütün güncellemeleri sizler de takip ederek yeni eklenmiş olan her biri birbirinden güzel efektleri kullanmanın keyfini çıkarabilmeniz kolay olmakta ve eğlenceli vakitler geçirebilmektesiniz.

Son Olarak

Snapchat uygulamasında bulunan bu özellikler sayesinde sizler de takipçilerinize hikayeler paylaşabilmektesiniz. Snapchat uygulamasında eklenmiş olan bir özelliği ilk siz test etmek ve yine ilk siz kullanmak istiyorsanız o halde Snapchat uygulaması için oluşturulan BETA kullanıcısı olmanız gerekmekte. Test kullanıcısı olarak sizler de Snapchat’e gelen özellikleri hemen uygulayıp ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.