1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Judocular Turnuvaya Katılmayacak
Sanırım adam aniden düşük modu yükseltti

Sanırım adam aniden düşük modu yükseltti

Pandemi döneminde özellikle Türkiye'de PUBG MOBILE oynayanların seviyesi yüksek. Hepimizin oynadığını söyleyebilirim.

A+A-

 

Pandemi döneminde özellikle Türkiye'de PUBG MOBILE oynayanların seviyesi yüksek. Hepimizin oynadığını söyleyebilirim. Dürüst olmak gerekirse, beni oyun oynamaya bağlayan şey sosyalleşme yeteneğidir. Her gün hala zaman bulabilseydim, 25-30 dakika harcardım.

PUBG MOBILE olarak ülkemize yatırım yapmaya devam edeceğiz. Bence eSports oyuncusu olmak isteyen, eSports kariyeri olan veya eSports ekosisteminde herhangi bir yerde hayatta kalmak isteyen herkes bizi takip etmeli. Fırsat bulduklarında bize katılmalarını söyleyebilirim.

Öte yandan Trabzonspor'da dış kaynak kullanımı devam ederken, bazı oyuncularla iç transfer konusunda sözleşme yenileme görüşmeleri sürüyor.

Teknik Direktör Abdullah Avcı, Suudi Arabistan'ın Al-Hilal kulübünün kadrosuna katılmayı teklif eden Djaniny Semedo'dan vazgeçmek istemiyor.

Sonuç olarak, yönetim kurulu Cape Verde'li oyuncuya, sözleşmesi devam eden sözleşmesini yenileme teklifinde bulundu. Oyuncunun bu teklifin değerlendirme aşamasında olduğu, betexper kabul etmesi halinde yola devam edeceği, aksi takdirde gelen teklifin bir sonraki serbest ayrılma ihtimali göz önünde bulundurularak değerlendirilebileceği açıklandı. (sabah)

Bu isimlerin yanı sıra sözleşmeleri devam ederken Gustavo, Berisha, Enna Valencia ve Novak ile de bir kesişme olabileceği anlaşılıyor. Bu oyunculardan sadece Berisha'nın Haziran 2025'e kadar sözleşmesi varken, geri kalan oyuncuların kulüple süresi dolan sözleşmeleri var. Ayrıca görev süremin başında kiralık olan Samata, Lemos ve Meyer de sözleşmeleri sona erdiğinde takıma yeniden katılacak. Bu oyunculara verilen tekliflerin yeniden değerlendirileceği veya kiralanacağı anlaşılır.

Giresun'da kiralık olarak görev yapan Muhammed Gümüşkaya, yeni sezon hazırlıkları öncesinde kadroda yer alacak. 2022-23 sezonuna kadar kadroda yer alan diğer genç oyuncular İsmail Yüksek, Çağtay Kurukalıp, Eyüp Akcan, Serhat Ahmetoğlu, Burak Kapacak'ın geleceği Topuk Yaylası'ndaki antrenman kampında belirleyici olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.