1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Rüyada Puro İçmek
Rüyada Puro İçmek

Rüyada Puro İçmek

Rüya tabirleri içinde sıkça merak edilen ve görülen rüya ise "Rüyada Puro İçmek" ve "Rüyada Puro İçmek Ne Anlama Gelir" kelimeleridir. Sizler için sağlam kaynaklardan en iyi rüya tabirini derledik.

A+A-

Görünürde her şeyin yolunda gidiyormuş gibi davrandığınıza, aslında her şeyi içinize attığınıza, hiçbir derdinizi kimseye ortak etmediğinize delalet eder. Rüyada puro içtiğinizi görmek veya puro içen kimseyi görmek sıkıntıda olup probleminizi kimseye söylemediğinize ancak birinde destek almanız gerektiğine tabir edilir. Rüya sahibinin dertlerini, üzüntülerini, problemlerini ve ailesiyle ilgili sorunları kimseyle paylaşmadığına bunun etrafa karşı zayıf görünmek olarak düşünmesine delalet eder. Kol kırılıp yen içinde kalan sıkıntılarınızı artık paylaşarak çözüm bulmanız gerektiğini ifade eder. Rüya sahibinin derdini anlatmasıyla rahata kavuşacağı manasına da gelmektedir. Diğer bir yoruma göre kardeşleriyle işe başlayıp, başarı elde edeceğine, iyi olan işinde daha da yükseleceğine, zorlukların üstesinden gelip başarıyı yakalayacağına tabir edilir.

Puro Satın Almak

Zorlukların ardı ardına gelmesine, yeni tanıştığınız biriyle gönül ilişkisi kurmaya ve bu gönül ilişkisinin evlilikle sonuçlanacağına delalet eder. Rüya sahibi için şanslı bir döneme giriliyor demektir.

Puro Yakmak

Maddi ve manevi zarara uğrayacağını ifade eder. Üzüntülü bir haber almaya. Diğer tabircilere göre ise; maddi manevi alım ve satım konusunda hiçbir problemi olmayacağına, rüya sahibinin iş konusunda ne yükseleceğine nede alta ineceğine yani orta halli kalmaya delalet eder.

Puro İkram Etmek

Elinden tutularak iş konusunda büyük başarı elde edeceğine, işinde yükselişe geçeceğine, çok paralar kazanıp maddi hiçbir sıkıntı yaşamamasına delalet eder. Huzur içinde yaşayacak olan rüya sahibinin geleneklerine de önem verdiğini ifade eder. Dinde güzel ve olgun insan olacağına, mutluluğunun sürekli olacağına delalet eder

Beyaz Puro Görmek

Hayatı boyunca iyi insanlarla karşılaşacağına, yakın arkadaş veya akraba ile bir işe başlamaya, sıkıntılarından kurtulmaya, zorluk karşısında yılmadan mücadele vermeye devam etmeye delalet eder.

Puro Almak

Puro almak güzel şeylere delalet etmekle birlikte kötüye de yorumlanmıştır. Maddi yönden iyi bir hayata ve sıkıntı çekmemeye, kendi değiştirmeye, kotu ahlakini düzeltmeye delalet eder. Puro almak maddi manevi yanında olabilecek ve ona yol gösterecek birinin varlığına da delalet eder.

Rüyada Tütün Görmek

Rüya sahibi için çok hayırlı bir rüyadır. Borcu olan için, borçlarının ödenmesine, içinde bulunduğu zor durumlardan feraha çıkacağına, güzel günlerin yakın olduğuna delalet eder. Ağız tadının yerinde olmasına, zorlukları atlatacağını ifade eder.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler