1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. 23 Ocak 2021 Günlük Burç Yorumları!
Rüya Tabirleri: Rüyada İmam Görmek

Rüya Tabirleri: Rüyada İmam Görmek

Bazen gördüğümüz rüyalar vardır ve bunların neye işaret ettiğini bilmek isteriz ve hemen başlarız aramaya. İşte en çok araştırılan, rüyada imam görmek diyanet, rüyada imam görmek nedir, rüyada imam görmek neye işarettir gibi konuları sizin için derledik.

A+A-

Rüya Tabirleri: Rüyada imam görmek dünyadaki yaşamında, malında ve nimetlerde hayır bulmaya delalet eder. Sağlıklı bir ömre ve uzun ömürlü olmaya işaret eder. İşlerinde başarılı olmaya ve kazancının bereketli olmasına delalet eder. Bu rüyayı gören kişilerin dünya hayatı hayırlı olur. Rüyayı gören kişinin büyük sıkıntı ve derdi olmaz. Kişinin ailesinden ve yakın çevresinden destek görmeye, rüya sahibinin dünya nimetlerinden yararlanacağı manasına gelmektedir. Fakir olanların fakirlikten kurtulmasına. Rüyayı gören kişinin sürprizler yaşamasına ve müjdeli haberler gelmesine delalet eder.

Rüyada İmam Olmak

İyiliği emredip kötülükten nehyi etmeye, sorumluluk getiren şeylere, anne babaya saygın ve itibarlı bir işe, imamlığa ehil olanlar için yöneticiliğe, insanlara rehberlik etmeye delalet eder.

Rüyada imam olduğunu ama cemaati kıble dışında bir yere yönlendirerek namaz kıldırması bidatlerle uğraşmaya, halkı yanlış yola iletmeye ve kusurlu bir iş yapmaya yorumlanır. Rüyada imam olan kişi çevresi tarafından saygınlık kazanır ve yüksek bir makama erişir. Rüyada bir camide imamlık yapmak hakim, kadı, başkan gibi tüksek dereceli makamlara erişeceğine delalet eder.

Rüyada Bir Topluluğun Kendisini İmam Yapması

Rüyayı gören kişinin eline miras parası geçer. Rüyada kendinin imam olduğunu görmesi ama normalde imama olmayan kimse görse istediği şeyi elde edemez. Fakir bir insanın camide imama olur namaz kıldırması o kişinin zengin olmasına, aynı şekilde zengin olup camide namaz kıldırması malının daha da artmasına işaret eder.  

Bir kimsenin rüyada çatıda namaz kıldırması o ülkedeki halka iyilik edeceğine verdiği sadaka veya borç sebebiyle hayırla anılmaya delalet eder.

Rüyada İmamın Tek, Cemaatin Tek Tek Namaz Kılması

Rüyada görülen cemaatin zorba ve asi bir cemaat olduğunu gösterir. Kıbleden başka bir yere dönerek namaz kılmak çevresine ihanet etmeye ve bidat işlemeye işaret eder. Rüyada cami imamı görmek iş ve memuriyette başarı elde eder. Rüyada bir cemaate imam olduğunu görmek bir şehire vali olup ve adaletle yargılamasına delalet eder. Rüyada nafile namaz kılmak taahhüt imzalayarak anlaşmaya girer ancak bu işten zararla çıkmasına yorumlanır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler