1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Voleybol Lisansı Nasıl Çıkarılır?
Kuzeyboru 2021-2022 sezonuna iddialı hazırlanıyor

Kuzeyboru 2021-2022 sezonuna iddialı hazırlanıyor

Yeni sezon öncesi Ihlara Şampiyonası'nı kazanan ve Türkiye Kupası'nda ilk sekize giren Kuzeboru takımı, Sudan Ligi'ne en iyi şekilde girmeyi hedefliyor.Lig, 2021-2022 sezonuna 9 Ekim'de başlayacak.

A+A-

 

Yeni sezon öncesi Ihlara Şampiyonası'nı kazanan ve Türkiye Kupası'nda ilk sekize giren Kuzeboru takımı, Sudan Ligi'ne en iyi şekilde girmeyi hedefliyor.Lig, 2021-2022 sezonuna 9 Ekim'de başlayacak. Teknik direktör Mustafa milosbet Sophie Doğansi, Mustafa Kemal Atatürk Stadı'nda yaptığı antrenmanın ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bizim için iyi giden Türkiye Kupası müsabakası ile sezona başladık. Türkiye Kupası'ndan çıkmak istiyoruz. Grubumuz çok dengeli bir grup. Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Nilüfer Belediyesi ligde bizim için önemli. Rakipler Nilüfer'in maçında iyi oynadığımızı söyleyemeyiz ama Sarıyer City'de bir önceki maçta galip geldik ve bir sonraki tura girdik sanırım telafi ettik Çeyrek Final Kura milosbet giriş çekimleri İstanbul'da yapılacak. önümüzdeki birkaç gün ve Ocak ayında çeyrek final yapacağız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.